Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole..nic moc..frank si hraje na tatinka..akce skoro zadna - byla tu trochu, ale nebylo to tak kulervouci jako skladiste v jednicce, kdy fakt byl nasranej rval a trhal..tady je to takovej trouba a nic moc a zarve si az na konci kdy je pozde, celej serial chodi zpraskanej jak pes..nejlepsi byla asi scena kdy se russo nasere a de zabit tu kurvu a postrilej se a potom kdy frank jde do hotelu vystrilet kneze + zaverecna bitka / celkove proste nic moc.. sem nasrabej jako krava..ja myslel ze uz tohle nikdo nepotrebuje a chce punishera kterej de po zmrdech a trha je na sracku. a ne ze borec po nem de celej serial zabije 20deti 30lidi a frank ho necha bejt jen protoze ma deti..nedava to smysl! ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě moc nechápu tu nemalou vlnu zklamání z druhé série Trestače (btw můj možná nejoblíbenější marvelácký anti/hrdina) - za mě opět plnotučná porce solidní psychologie, emocí a - minimálně na poměry komiksových seriálů - hardcore akce . Snad všechny klíčové postavy více či méně duševně zlomené či rovnou (polo)šílené, pomalu v každé epizodě kvalitně natočená jatka (o takové náloži brutality a galonech krve se nám může ve filmových Avengers kvůli přístupnosti jenom zdát) a násilí a porušování zákonů jako prostředky k dosažení spravedlnosti jakožto hlavní téma nejen sezóny, ale i celého Punishera - nelítostného mstitele v nelítostném, šíleném a zvráceném světě. A Jon Bernthal je v té roli až nechutně skvělý - všechna Frankova (vnější) surovost (někdy až sadismus), chlapáckost, animozita a současně obrovská (vnitřní) citlivost z něj sálá v každé vteřině na kilometry daleko. Disney si zaslouží velký vztyčený prostředník, pokud tohle a Daredevila skutečně definitivně zařízne jen kvůli ukončení spolupráce Marvelu s Netflixem... ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

Rozjezd super, pak trochu nahoru a dolu. Návrat k záporákovi z první série divnej a moc ukecanej (a ubrečenej), byť zrovna motivy s ním související vedly k dost fyzickejm pasážím, v kterých se stříhalo flashbacky jak nožem do masa. Novej záporák je lepší. Hlavním kladem ale pořád zůstává Bernthal, kterej je jako konstantně bručící a hekající Punisher boží, ten mix starosvětskýho taťuldy s nesmrtelnou zabijáckou mašinou s kodexem mu prostě sedí. Ostatní postavy jsou ok, až na Punisherovýho sidekicka, kterej pořád explicitně předříkává, co zrovna dělaj a cítí se provinile: "Hej Franku, sedíme tady na střeše a čekám na Billyho. Ale proč to děláme? Blah blah blah." ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to konečně dokoukal(jo já vím, jsou to skoro dva měsíce). A s těžkým srdcem musím říci, že zklamání. První řada mě hodně sedla, ale tohle bylo roztahané až běda. Místy zbytečně natahované, překombinované, a hlavně neuvěřitelné co postavy vydrží. Jsem si dost vědom, že je to podle komiksů, ale po tom všem co několik postav zažije by se těžko udržely na nohou. Má to skvělé momenty, ale taky hluché místa(Krista a Billy). Někdy to krásně šlape, a pak přijde moment, který to celé zabije nějakou nelogičností. Některé linky jsou nevyužité, nebo díky některým zvratů ztrácí význam. Je to velká škoda. Přesto nemohu jít pod 7/10, kvůli Jonu Bernthalovi, nekompromisní akci a těm desítkám skvělých momentů. Ale zklamaný jsem o tom žádná. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově pro mě slabší než první řada, ale když se na to podívám zpětně, rozhodně vynikající počin. První díly navnadily na akční řež a je škoda, že dvě prostřední čtvrtiny nenabídly občas pořádný humbuk taky. Na druhou stranu ona nudná prostřední část a vlastně i druhá polovina chystala geniální konec. Nikoliv však činy, ale postavy. Staré postavy dotvořila a nové ukázala z jiných poloh než byly představeny. V tom byla síla posledního dílu. Překvapivě se střílelo a tak vůbec méně než jsem čekal, ale o to víc konec dával smysl a logiku. 90 procent . ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v 9. minutě, je „Drunkard's Prayer“ od Chrise Stapletona. Ve 42. minutě pak hraje „Fortunate Son“ od Cat Power. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „So Far From Your Weapon“ od The Dead Weather. (Duoscop)

Reklama

Reklama