Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhově slabší, ale mnohem akčnější. Frank jako by si nechtěl vystřílet všechny náboje, vrací se zpět k první sérii a znovu se rýpe ve starých motivech, místo toho aby rozvíjel nové. To je velká škoda. Billy Russo jako by brzdil poměrně zajímavě rozjetou linku s fanatickými věřícími. Bernthal nese znovu celou sérii na svých bedrech a nebýt jeho asi by nemělo smysl se dal dívat. Jeho Punisher je přesným odrazem trestače z komiksu. Pravda jeho civilní poloha je malinko lidštější, téměř srovnatelná s tátou roku, ale je to pro dobro věci. Některé scény i zvraty jsou jako z Námořní vyšetřovací služby, ale protiváhou je kvalitní krvavá akce s důrazem na destrukci viz fantastický desátý díl. Na jedné straně mě mrzí že je konec, hlavně kvůli poslední scéně, ale Frank tak alespoň odchází se vší parádou. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to konečně dokoukal(jo já vím, jsou to skoro dva měsíce). A s těžkým srdcem musím říci, že zklamání. První řada mě hodně sedla, ale tohle bylo roztahané až běda. Místy zbytečně natahované, překombinované, a hlavně neuvěřitelné co postavy vydrží. Jsem si dost vědom, že je to podle komiksů, ale po tom všem co několik postav zažije by se těžko udržely na nohou. Má to skvělé momenty, ale taky hluché místa(Krista a Billy). Někdy to krásně šlape, a pak přijde moment, který to celé zabije nějakou nelogičností. Některé linky jsou nevyužité, nebo díky některým zvratů ztrácí význam. Je to velká škoda. Přesto nemohu jít pod 7/10, kvůli Jonu Bernthalovi, nekompromisní akci a těm desítkám skvělých momentů. Ale zklamaný jsem o tom žádná. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2 díly měly náběh na skvělou sérii, ale zbytek se teda hodně nepovedl. Absolutně nezajímavé postavy a celý děj, diváka nemají čím zaujmout ať už charaktery, tak zbytek příběhu a co se vlastně bude dál dít. Předvídatelné, nelogické a nudné, čistě jenom těžící z Bernthala jako Punishera. Konec nudný, víceméně série ani neměla finále, jediná scéna z celé sérky, co stojí za zmínku, je rvačka v posilovně. Strašné zklamání oproti první sérii, která byla nekompromisně drsná a zajímavá. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě dokoukáno. Just WOW... Ten konec, to propletení, ty zápletky, ty dějové lajny, postavy, herectví, Frank... Holly sh*t... Netušil jsem, že mohou vzít něco, co se mi líbilo a ještě to upgradnout na něco tak epochálního. Jasné, chybky jsou, pár nelogických věcí též, ale celkově to působí prostě naprosto úžasně. Od začátku to do konce jen gradovalo a gradovalo, žádná z dějových linií nebyla nijak slabší, plno zvratů, překvapení, Netflixu se podařil jedinečný kousek. Jedinečný... More Punishing 95 % ()

Flynn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvni serii, ze ktere jsem byl fakt nadseny a libila se mi vice nez 1.serie Reacher, se dostavilo zklamani. Punisher se stal vpodstate vedlejsi postavou, protoze prostor dostal nesmyslne Billy Russo a jeho zmatecny vyvoj od nevim kdo jsem az po tradicniho zloducha. Zabralo to neskutecne hodne casu a me to fakt nebavilo. Divadelní prehravani a dialogy a casto monology pana Russoa me nudily a motiv jeho nove nabyteho padouchovstvi nejak nemel logiku. Do toho nelogicke jednani pani doktorky "latina co prca jen v neglize" a mame z toho stovky minut, ktere se mohly dat tomu fašistickemu amišovi (vzhledove vypadal jako krizenec Sean Penna a Robina Williamse a prisel mi zajimavy). Frank je tradičně domlaceny jak slama na statku a v maskerne asi prozil vice case nez na place. Je mi to lito, ze po prvni serii, ktera mela fajn zapletky i zvraty to takto zmrvili. Ve druhe rozjeli proti Frankovi 2 zlouny a diky tomu ani jeden nenaplnil ocekavani. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy Dinah Madani (Amber Rose Revah) navštíví Dr. Dumont (Floriana Lima), naleje jí právě doktorka víno s anglickým názvem Decoy (česky návnada), což vtipně sedí do kontextu příběhu. (zbyshek)
  • Skladba, která hraje na konci epizodym je „Rooster“ od Alice in Chains v live verzi MTV Unplugged. (Punisher)
  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) je jedinou, která se objevila úplně ve všech dosavadních sériích Marvel seriálů na Netflixu. (NiWi)

Reklama

Reklama