Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Jona Bernthala do role jeho herecké kariéry se vskutku vydařil na výbornou, docela mě překvapilo, že po roce a něco jsme se dočkali již druhé řady, kterou ve výsledku zvládli tvůrci natočit pečlivě a nedošlo k žádnému urychlování na úkor kvality, aby druhá série vyšla co nejdříve. To oceňuji. Za Jigsawa jsem rád, Ben Barnes ztvárnil tuto postavu nesmírně přesvědčivě, ikdyž vím, že od komiksů se malinko liší. Postava kněze Johna perfektní, dostal i mnoho prostoru, což jsem zprvu sice moc nechápal, ale po pár dílech jsem pochopil, že jeho "hrdina" se může pochlubit velice zajímavým originem a jeho příběhová linka mě ve výsledku strhla asi nejvíce. Návrat dalších staronových postav potěšil. Samotný příběh taktéž nenabídl moc chvil, jež bych mohl pořádně zkritizovat. Akce opět punisherovsky brutální a krvavá, bitka na záchodech a v posilovně asi nejlépe choreograficky zpracovaná. Závěrečný díl mega vygradovaný, jsem ani nestíhal pořádně sledovat dění na obrazovce. Velmi by mě zklamalo, kdyby se Netflix rozhodl kromě DD zrušit i Punishera. Byla by to škoda, protože potenciál se doposud za žádných okolností ještě nevyčerpal. 2. série si odnáší 88 % ()

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"HEJ. JÁ CHCI TANCOVAT." Slibný námět série (normálně tyhle násilné implementace otcovských pudů moc nemusím, tady to ale sedí), slibný záporák, leč ani jedno nevyužito v míře, v jaké bych si představoval. Viním potřebu dotáhnout stopáž na 13 dílů, to fakt nemělo šanci. Samozřejmě se to celé rozplizne, i s tou Frankovou nekompromisností je to tak napůl, škoda. Úplný závěr série už mým představám vyhovoval lépe :-) ()

Reklama

stOKYi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hroznu sračku z toho spravili. Hlúpe, sentimentálne, nudné, pomalé, zbytočne ukecané a plné klišé. Bitky neuveriteľné, ach. Jedine čo ma bavilo bol hlavný záporák (nie ten trápko z jednotky a jeho psychologička - i keď celkom pekná). Prvé tri diely ako tak, ale potom to už tvorcovia dali na dáku zvláštnú nôtu. Toto nebol punisher, ale dáka ufňukaná bábika. Sklamanie veľké, po kvalitnej 1. sérii, toto bol hrozný prepadák. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Rozjezd super, pak trochu nahoru a dolu. Návrat k záporákovi z první série divnej a moc ukecanej (a ubrečenej), byť zrovna motivy s ním související vedly k dost fyzickejm pasážím, v kterých se stříhalo flashbacky jak nožem do masa. Novej záporák je lepší. Hlavním kladem ale pořád zůstává Bernthal, kterej je jako konstantně bručící a hekající Punisher boží, ten mix starosvětskýho taťuldy s nesmrtelnou zabijáckou mašinou s kodexem mu prostě sedí. Ostatní postavy jsou ok, až na Punisherovýho sidekicka, kterej pořád explicitně předříkává, co zrovna dělaj a cítí se provinile: "Hej Franku, sedíme tady na střeše a čekám na Billyho. Ale proč to děláme? Blah blah blah." ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně úpadek po první sérii, ačkoliv spíš ve druhé polovině, kde vyjde najevo, že i 13 dílů je prostě na utáhnutí peckového a svižného seriálu moc. Ale na druhou stranu, když jsem o tom tak přemýšlel, je Punisher vlastně v tom jaký je (parádně krvavý a brutální) dost unikátní a fanoušci měli zkrátka obrovská očekávání, která se ne vždy povedlo naplnit. Dále bych se opakoval z moudry, které jsem vypsal v první sérii. Jon Bernthal je ztělesněný Frank Castle, ta postava je strašně parádní už ve scénáři, ale navíc parádně zahraná a tentokráte ještě k sobě dostal Frank parťačku s tváří Giorgii Whigham, jež mu zdatně sekunduje. A stále je to nářez, co takhle od seriálu čekáme, hlavně tedy tradičně akce ze záchodků z prvního dílu je naprosto skvostná a plně mě zaháčkovala na mnoho dílů dopředu. Pak tempo mírně polevilo a s tím jsem polevil i já, ale nakonec bych si tu třetí sérku střelil rád (zvlášť když tvůrci slibují Kingpina a Daredevila), škoda, že je to jen zbožné přání. PS : Zklamal mě Billy Russo, tedy ne Ben Barnes herecky, ale čekal jsem pořádného Jigsawa a dostal jsem magora s vymazanou pamětí. 8/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „So Far From Your Weapon“ od The Dead Weather. (Duoscop)
  • Představitel Franka Castela (Jon Bernthal) řekl, že si rád své akční scény natáčí sám. Hned první den natáčení si při natáčení prvního souboje zlomil ruku a nikomu o tom neřekl. Když poprosil koordinátora, jestli by mohl v následujícím souboji použít levou ruku, bylo mu to zamítnuto. Následně si tu samou ruku vykloubil. (DarweyD)

Reklama

Reklama