Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemalo to intenzitu prvej série, ale bodaj by aj, keď tú najväčšiu záhadu, tragédiu a traumu už máme za sebou. Ale inak to bola paráda, na Punishera sa pozerá fantasticky a je to jediný Marvel-Netflix seriál, za ktorým mi bude ľúto. Daredevil skončil, že to už lepšie nešlo a so zvyškom to šlo od desiatich k piatim. Ale Punisher, ten mal potenciál na ešte pár sérií, kde by každá mala viac-menej samostatnú zápletku. Nutné podotknúť, že vo veľkej miere aj vďaka Bernthalovi! ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulý pátek jsem vyházel několik pytlů posmrkaných kapesníčků, které se nakupily po těch několika oznámení, že se ruší Iron Fist, Luke Cage a hlavně Daredevil. A to jsem udělal proto, abych se mohl nerušeně vrhnout na další sérii tohoto nejnovějšího (a zároveň druhého nejlepšího) počinu z kolaborace Netlfix/Marvel. Druhý Punisher, dámy a pánové, přišel. A přišel v plné parádě. Začalo to skvěle. Frank je na road tripu, sraček v New Yorku má dost a tak si řekne, proč se neprojet po Státech. Dostaví se do jednoho malebného baru a... a chilluje. Když tu náhle spadnu sračky do větráku. Z malebného venkova se Frank dostává do New Yorku a krev začíná téct. A teče až dokonce. Ale není to to samé, co jsme viděli minule. Frankova rodina a vzpomínky na ni nejsou tak frekventované jako dřív, vidíme ji mnohem méně a je to příjemně osvěžující, protože to v minulé sérii začalo být ke konci značně přehnané, protože Frankův charakter a jeho otřesitelnost onou událostí byl vykreslen skvěle, takže to bylo kapánek zbytečné. V této sérii se tu dostávají ke slovu i nové postavy, všechny jsou skvělé. Mají motivy, mají zajímavou backstory (i ty nejmenší, které se objeví i v jedné epizodě) a mají v příběhu svoji roli, která není zbytečná, což není u seriálů tak časté. Jednu z nich ale musím vyzdvihnout a to je Amy v podání Giorgii Whigham. Její postava je skvělá a neskutečně se mi líbí vztah mezí ní a Frankem, který se po celou sérii krásně buduje a celkové vyvrcholení mě naprosto dostalo. Máme tu i postavy staré a ano, některé se drží stereotypu, ale v podstatě jsou to jen ty menší rybky, ty hlavnější jsou furt dobré, charaktery se vykreslují, některé bez překvapivého směru, některé s překvapivými směry, které mě zase naprosto dostaly. Ale některé věci se mi tu nelíbily. Hlavně některé detaily, které tvůrci sice pěkně představily, ale postupně na ně zapomněli, i když jsou pro Frankův charakter poměrně dost důležité, to stejné se děje i s některými charaktery. A to mě sakra mrzí. Nu, nebudu vyzrazovat nic, rozhodně si to pusťte, dostanete kvalitní bombu a nebudete zklamáni. Ještě jsem chtěl dodat, že se těším na to, až se s Frankem uvidíme příště, ale tak naivní nejsem a vězte, že mi to trhá srdce. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher se vrací v plné síle a jde opět přes mrtvoly byť na konci je tak strhaný, že sám od mrtvoly nemá daleko. Jon Bernthal je v téhle roli tak přirozený, že si nedovedu si představit, že by dnes hrál Punishera někdo jiný. Trošku mě štvalo, že Russo se zpátky vrací na scénu, vůbec by mi nevadilo, kdyby měl více prostoru kněz Josh Stewart, který po Collectorovi tu předvádí velké věci a jako záporák je více než solidní. Dinah Madani jako vždy úžasná a nemohu se na ní vynadívat , Mahoney otravný, ale správňacký a nová postavička Giorgia Whigham byla sice ze začátku dost otravná, ve finále jsem si jí oblíbil. Pár dílů bylo sice pomalejších, ale ve výsledku opět spokojenost a finální tři díly opět nabušené jak kráva. 90% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvni serii, ze ktere jsem byl fakt nadseny a libila se mi vice nez 1.serie Reacher, se dostavilo zklamani. Punisher se stal vpodstate vedlejsi postavou, protoze prostor dostal nesmyslne Billy Russo a jeho zmatecny vyvoj od nevim kdo jsem az po tradicniho zloducha. Zabralo to neskutecne hodne casu a me to fakt nebavilo. Divadelní prehravani a dialogy a casto monology pana Russoa me nudily a motiv jeho nove nabyteho padouchovstvi nejak nemel logiku. Do toho nelogicke jednani pani doktorky "latina co prca jen v neglize" a mame z toho stovky minut, ktere se mohly dat tomu fašistickemu amišovi (vzhledove vypadal jako krizenec Sean Penna a Robina Williamse a prisel mi zajimavy). Frank je tradičně domlaceny jak slama na statku a v maskerne asi prozil vice case nez na place. Je mi to lito, ze po prvni serii, ktera mela fajn zapletky i zvraty to takto zmrvili. Ve druhe rozjeli proti Frankovi 2 zlouny a diky tomu ani jeden nenaplnil ocekavani. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Detektiv Mahoney (Royce Johnson) na začátku epizody zmíní organizaci Iluminati. V komiksech jde o několik vyvolených jedinců, kteří rozhodují o dění po celém světě, mezi které patří např. Iron Man, Mr. Fantastic, Doctor Strange či Black Bolt. (NiWi)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Shoot For Thrills“ od L.A. Guns. (Duoscop)
  • Poslední den natáčení soubojové scény v baru Jon Bernthal hodil omylem na pravou nohu kaskadérského koordinátora stoličku, který následně musel do nemocnice. Při interview Jon Bernthal se smíchem řekl: „Měl jsem někoho s kým jet do nemocnice. (DarweyD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno