Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další lehce zbytečná akce. Taková, který začala nějakým nezajímavým a zvláštním příběhem, který toho moc neřekl. Obecně vzato, kdyby jasně nešlo o poslední sérii, asi bych vůbec tento počin nedokoukal. Navíc příběhově je to v základu hrozná slátanina. Vzalo se to největší a nejhorší klišé, které existuje a prcli ho sem. Takovéhle "mindfucky" jsem si vymýšlel pro své příběhy v 10 letech. I tak je zde zajímavá zápletka, která se pohybuje na vedlejší koleji a přitom by mohla být silným faktorem. Opět s promyšlenějším příběhem a kratší stopáží. Ideální. Nemohu upřít, konec není ani moc špatný a docela jsem si ho užil. Ale jednoduše zcela zbytečné rozšíření, které značku lehce poslalo pod hladinu, ale asi tam moc dlouho nezůstane. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé série jsem dost ocenil, že ve třetině řady tvůrci uhnuli od nových postav a děje a vrátili se k těm starým - ovšem dívají se na ně z jiné perspektivy, rozšiřují jejich charakter a celkově se o nich dozvídáme mnohem víc. Závěrečné kratší ukončení nové zápletky a Punisherova nová a nečekaná spojenectví tak nepřekvapí a jdou ruku v ruce s logikou. 90%, jen je škoda, že se seriál možná už nevrátí, zamrzí to o to víc, že je to kvůli nesmyslným "fúzím" studií, za kterými stojí jen prachy. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě dokoukáno. Just WOW... Ten konec, to propletení, ty zápletky, ty dějové lajny, postavy, herectví, Frank... Holly sh*t... Netušil jsem, že mohou vzít něco, co se mi líbilo a ještě to upgradnout na něco tak epochálního. Jasné, chybky jsou, pár nelogických věcí též, ale celkově to působí prostě naprosto úžasně. Od začátku to do konce jen gradovalo a gradovalo, žádná z dějových linií nebyla nijak slabší, plno zvratů, překvapení, Netflixu se podařil jedinečný kousek. Jedinečný... More Punishing 95 % ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem měl tu čest to dokoukat a musim říct, že to sice není už z prostředí hodinového manžela, ale pořád je to spletenec všeh možného, ale ne toho co by připomínalo Punishera...tady je ještě méně punisherovství než v první řadě, kde to komiks připomínalo snad v posledních třech dílech, tady nikoliv. Sledujeme naprosto zbytečnou linku psycholožky, která má strach z výšek, ale bydlí ve třetím patře a samozřejmě pseudo zjizveného Jigsawa Billiho Ufňukánka Russa, pak je tam týpek co jakoby z prdele vypadl Jamesu Deadnovi, chodí jak s hovnem v kalhotách, mluví jak, když si adolescent kupuje šprcky. Vždy se někde objeví a pak zase zaleze a takhle pořád dokola. Vrací se krásná Dinah, na kterou se pěkně kouká, ale to nestačí. Děj se vleče a vleče a vleče a nudy přibývá, ne opravdu, je to nesmírně ukecané, 90% procent dílu se nic neděje a pak najednou něco zajímavého...jo ještě je tam mladá věčně otravná holka s krásnými vlasy, která je tak nějak také k ničemu, takže jediní, kteří mě fakt bavili, byly Mahoney a Curtis....ale at jen nehaním, občasné a vzácné bojové scény nebyly špatné, ale sakra, bylo jich málo a vždy přišly na konci po té k posrání úmorné nudě....jako pokud první řada byla za lepší tři, tak druhá je za horší tři nebo krásné poctivé dvě......jo a mimochodem, objeví se tam věčně ubrečená Karen ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá tragedie. Celé je to jen o tom jak navázat na předchozí řadu a pokračovat v konverzačním cvičení. Začátek je fenomenální (nejen dějem ale i zpracováním), ale od chvíle kdy je Frank zpět v NY je to nekoukatelné. Prakticky jakmile se děj věnuje novým událostem, je vše v pořádku. Jakmile se vrtá v tom co se dělo minule, je to tragedie. Děsné konverzační psychodrámo, kde hrozně potřebujeme vědět proč... a nač... plus tunu keců o nesmrtelnosti chrousta. Doufejme, že sérii opravdu ukončí. Tohle nikam nevede. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „So Far From Your Weapon“ od The Dead Weather. (Duoscop)
  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) je jedinou, která se objevila úplně ve všech dosavadních sériích Marvel seriálů na Netflixu. (NiWi)

Reklama

Reklama