Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší, než první série. Víc mě baví sledovat postavy a jejich vztahy mezi sebou. Frank a Amy jsou skvělá dvojka a děj mi taky sedl o trochu víc, než předtím. Madani nesnáším furt úplně stejně a osobně s tím koncem fakt nesouhlasím. V mém imaginárním světe je jiné finále a i když se musím smířit se skutečností, tak dávám plný počet. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé série jsem dost ocenil, že ve třetině řady tvůrci uhnuli od nových postav a děje a vrátili se k těm starým - ovšem dívají se na ně z jiné perspektivy, rozšiřují jejich charakter a celkově se o nich dozvídáme mnohem víc. Závěrečné kratší ukončení nové zápletky a Punisherova nová a nečekaná spojenectví tak nepřekvapí a jdou ruku v ruce s logikou. 90%, jen je škoda, že se seriál možná už nevrátí, zamrzí to o to víc, že je to kvůli nesmyslným "fúzím" studií, za kterými stojí jen prachy. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hroznu sračku z toho spravili. Hlúpe, sentimentálne, nudné, pomalé, zbytočne ukecané a plné klišé. Bitky neuveriteľné, ach. Jedine čo ma bavilo bol hlavný záporák (nie ten trápko z jednotky a jeho psychologička - i keď celkom pekná). Prvé tri diely ako tak, ale potom to už tvorcovia dali na dáku zvláštnú nôtu. Toto nebol punisher, ale dáka ufňukaná bábika. Sklamanie veľké, po kvalitnej 1. sérii, toto bol hrozný prepadák. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá tragedie. Celé je to jen o tom jak navázat na předchozí řadu a pokračovat v konverzačním cvičení. Začátek je fenomenální (nejen dějem ale i zpracováním), ale od chvíle kdy je Frank zpět v NY je to nekoukatelné. Prakticky jakmile se děj věnuje novým událostem, je vše v pořádku. Jakmile se vrtá v tom co se dělo minule, je to tragedie. Děsné konverzační psychodrámo, kde hrozně potřebujeme vědět proč... a nač... plus tunu keců o nesmrtelnosti chrousta. Doufejme, že sérii opravdu ukončí. Tohle nikam nevede. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Shoot For Thrills“ od L.A. Guns. (Duoscop)
  • Poslední den natáčení soubojové scény v baru Jon Bernthal hodil omylem na pravou nohu kaskadérského koordinátora stoličku, který následně musel do nemocnice. Při interview Jon Bernthal se smíchem řekl: „Měl jsem někoho s kým jet do nemocnice. (DarweyD)
  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) je jedinou, která se objevila úplně ve všech dosavadních sériích Marvel seriálů na Netflixu. (NiWi)

Reklama

Reklama