Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (290)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když se deset minut před koncem ocitnete metr před obrazovkou v tureckym sedu, začnete tleskat a řvát, víte, že je všechno v pořádku! Nejlepší slovní přestřelka mojí filmový historie a jedno z nejintenzivnějších a nejzajímavějších soudních dramat posledních dvou dekád, silně podpořeno soundtrackem Maxe Richtera a démonickým výkonem Jessicky Chastain! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain je skvělá herečka a snímek "Miss Sloane" na to sází. Je to ona, kdo na sebe strhává maximálně pozornost, a to vlastně ve všech kreacích, Jsou zde další výteční herci, i některá ta legenda, ale je to ona, kdo září. Je škoda, že podobně nedovedl zazářit i scénář, který je na konci už jen pohádkou. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Napriek istým výhradám, musím tu vzdať hold americkej demokracii. Pokiaľ totiž schválenie návrhu zákona spočíva v USA na presviedčaní jednotlivcov, je to ok. Nech sa to deje akýmikoľvek špinavými prostriedkami. Tie sa na presadzovanie záujmov totiž používajú všade. Zmenu by predstavovala len zmena systému. O tejto možnosti sa vééľmi jemnou poznámkou obtrie v záverečnej reči aj pani Sloaneová. A ktovie, či by taká zmena systému neviedla len k horšiemu. Poznámka: Vo východoeurópsko-balkánskych džamahírijách na presadenie zákona úplne stačí, ak vhodne presvedčíte (uplatíte), sťaby lobista, predsedu strany. Všetci jeho poslanci hlasujú následne podľa jeho pokynov. Ako poslušné ovce. Netreba sa namáhať s jednotlivcami. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Sice se tu hodně (a) složitě mluví, takže jestli nejste v právnické / lobbystické angličtině zběhlejší než já, tak budete muset též hodně monologů / dialogů přijmout prostě jako "Dala jim nějaký úkol, snad se v příštích záběrech ukáže, co to znamenalo", ale i přes tento relativní handicap je to zajímavé a svěží okénko do fungování (nejen) americké politiky... 80% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak trošku Aaron Sorkin, ale bez Sorkina. Což mě po dokoukání upřímně překvapilo. Dokonce si i tvůrci půjčili několik herců ze seriálu Newsroom. Celkově výborně natočené a vypointované, tématem to hodně připomíná pozdější Molly’s Game, také z Jessicou Chastain. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, celé natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Ontario, predovšetkým v hlavnom meste Toronto. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama