Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vydržet to šlo. Některé komponenty filmu byly ale vyloženě otravné - většina písničkového soundtracku, trapný Martin Kraus, odpudivá Štěpánka Decastelo, afektované teploušství... Bez PP už to taky dneska bohužel nejde, ale musím uznat, že jeho umístění do filmu bylo v rámci možností snesitelné a dávalo jakž takž smysl - v tomto směru najdeme v českých luzích a hájích daleko horší případy. Režisérka navíc nedokázala plně využít rozehrané situace, které dost často úplně zbytečně vyšuměly. Možná konečná gradace, ke které se schylovalo a která měla určitý potenciál, nakonec taky vyšla na prázdno. 50% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC (My Prime) - Čekal jsem tedy větší slátaninu, jelikož hodnocení 35% opravdu lichotivé není, ale řekl jsem, že to zkusím. Mnohé scény byly hodně přestřelené a takto se snad v reálném životě nechová nikdo. Mělo to ale i pár trefných hlášek nebo vtipů a čistý čas 80 minut byl také na pohodu. O debutu paní režisérky se sice nedá hovořit jako o provedeném, ale o mega průseru také ne. 60% (with J.) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Langmajer prcá dvacítky což je značně originální pro českou kinemtografii a zdá se, že naše scénaristika se dotýká absolutního vrcholu. V jedný scéně se dočkáme snad 3x product placementu, tak amatersky natočeného že jsem nechápal, ale film měl velkou kliku trefil mě v době, kdy jsem přesně podobný typ "velezábavy" potřeboval a vyhledával, takže odpady tady sice chápu, ale já měl zrovna údobí kdy přesně tohle jsem potřeboval a považoval to za odlehčení. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Čekáte to horší. Když se dokážete naladit na "poslednichDesetLetStaleStejneHerectviJirihoLangmajera", tak to snesete dobře. Product placement v hlavní roli, a pak pár hubených koček (kromě Jaroslavy O.) Několik vtipů ujde, několik dalších nebezpečně připomíná Troškovy Kameňáky (ale vono je to vlastně to lepší, co v poslední dvoudekádě natočil, tak co). Rádobyvtipné hlášky, u kterých asi tvůrci zkusili, jestli se z nich stanou hlášky (chovat jak Američan k teroristům). Je poznat, že film točila režisérka, podle konce. Travel service dovezl štáb na Kanáry, a nezávidím jim ani Kanáry, ani tu cestu s nejdražší lowcostovkou světa. Vondráček 50 % přehrával, ale ty zbývající 4 % docela dobrý. Hodně tomu pomohl hudební doprovod, zvláště pasáže, kde překryl dialogy. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie kde se asi třikrát člověk opravdu zasměje, ale je to furt na téma nevěra a stokrát o tom samém. Langmajer si hraje to svoje. Gondíková celkem v pohodě, ostatní asi očekávané herecké výkony. Jenže to bylo tak nudné, očekávatelné a předvídatelné, že bych to viděl spíš jako televizní film, než něco do kina. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Když David (Martin Kraus) věší ceduli s nápisem „Kristian Online“, zpívá si u toho úryvek z písně od Lucie Bílé „Láska je láska“. (SONY_)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)
  • Když si Standa (Jaromír Nosek) objednává u číšníka kávu, tak vůbec neřekne, který druh kávy chce a přesto mu je přinesena. (SONY_)

Reklama

Reklama