Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zoufalé snaze utéci náhlé pandemii se Andy (Martin Freeman) a Kay (Susie Porter) schovávají na hausbótu s jejich jednoroční dcerkou Rosie. Stanou se ale oběťmi útoku, při kterém Kay zemře a Andy je infikován a zbývá mu jen 48 hodin, než se transformuje do jednoho z těch, kterým se tak dlouho snažili unikat. Andy se proto sám musí vydat na riskantní cestu k nalezení nového opatrovníka pro své dítě. (Eleazar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem viděl originál, kraťas "Zásilka". Můj komentář zněl: "Dejte jim 100 milionů! Na tohle chci jít do kina!". Takže teď bych měl být teoreticky nadšený a rozplívat se nad tímto fantastickým filmem. Jenže ani náhodou. Jeidná zajímavá věc v Cargu je Martin Freeman. Ten něco přes hodinu umírá, chodí a hledá nějaký hodný lidi (a že jich není hodně). Prvních dejme tomu 30 minut to ještě jde. Snažíte se přistoupit na pravidla toho zničeného světa, jenže v momentě, kdy dojde k autonehodě, to jde šíleně z kopce. Sledujete hodinu trvající nudu, kde se vůbec nic neděje! Freeman jde, je mu blbě, někoho potká, pokecají, probudí se, jde dál. A tahle to funguje doslova a do písmene až do konce. Podívejte se na sedmi minutový originál, ušetříte si čas, pocítíte tu atmosféru a pak si pusťte něco jinýho. Cargo za to nestojí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje nižší hodnocení. Děj je sice lehce předvídatelný a do svého subžánru Cargo nepřináší vůbec nic nového, ovšem ta forma, jakou Martin Freeman cítí bolest, utrpení a žádné východisko je přece jenom trošku jinde, než velká část lidí zná z Walking Dead. Stačí několik herců, tíživá atmosféra a pár nechutných zombií. Řekl bych lehký nadprůměr, ovšem za to finále tu čtvrtou hvězdu musím přihodit, to mě, přiznám se, skutečně ohromilo. PS : Film je adaptací krátkometrážního filmu, který jsem právě zjistil, že jsem jej viděl, ovšem srovnání nemám. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Procenty hodně podceněný film s charismatickým Martinem Freemanem, který umí dát filmu emocionální dopad. Nečekejte zombie horor, spíš jde o rodinné drama se zombíkama, kdy se nakažený otec snaží využít dvoudenní lhůtu na záchranu své malinké dcerky. Tempo je pomalejší, ale děj je přehledný a jeho poselství je jasné, všichni rodiče chtějí vědět, zda jejich děti budou v bezpečí. Tři a půl hvězdičky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Atmosférické a pomalé, spíše zombie drama než thriller. Výbornej Martin Freeman, hodně chození v australské přírodě a pár nemrtvých. Nepříliš objevný scénář, který to skutečně originální čerpá akorát ze svého původního stejnojmenného kraťasu, vyvažuje originální zasazení do australské pustiny a poklidně pochmurná atmosféra. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Kraťas mě zaujal a tak jsem se těšil na celovečerák, o to víc, když tam hraje Freeman. Bohužel protažení na velkou stopáž nezvládli a film je utahaný a nemá pořádně co nabídnout. Zápletka s černouškem mi přišla zbytečná. Po filmu jsem si vzpomněl na The Road s Viggem a to je prostě jiná liga. Škoda nevyužitého potenciálu. 60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy se Andy (Martin Freeman) baví s Lorraine (Caren Pistorius) a má před sebou malou Rosie, tak ji ohrne klobouček. V dalších scénách má ale Rosie klobouček zase v normálním stavu. (Sayko)
  • Malou Rosie „hrála“ dvojčata Lily Anne McPherson-Dobbins a Marlee Jane McPherson-Dobbins. (Masai)

Reklama

Reklama