Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká klasická priemerná komediálna jednohubka, ktorá vám prinesie dobrý plytký humor, bizarné situácie a hlavne sem-tam aj úsmev na tvári. Je to taký o level horší ženský Hangover, ale v zásade som očakával, čo som aj dostal. Takže za mňa čistý raz stráviteľný priemer. Pre Scarlett naozaj netypická rola. 55 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trailery mě navnadili na střeštěnou kontroverzní komedii plnou sprostých slov a jedný mrtvoly. No...já to vlastně i dostal, ale za film se mi nestalo ani jednou, že bych se nějaké scéně zasmál. Scénář je zoufale nudný a potenciál být alespoň trochu jako Šéfové na zabití (žádný veledílo ale minimálně jednička dokázala pobavit) naprosto nevyužitý. I proto je všude vidět Scarlett, jejíchž obličej film prodal asi nejlíp. Však by Scarlett nešla do nějaký nudný kraviny ne? Chyba...Holky na tahu začnou fajnově, jenže po 10 minutách s mrtvolou film začne šíleně přešlapovat a třeba linka s přítelem je vyloženě příšerná. Ruce pryč... ()

Reklama

Coliseum 

všechny recenze uživatele

S naprosto, v tomhle případě, mysoginní umanutostí konstatuju, že Jillian Bell je ta nejodpornější píča, co svět stvořil. Minimálně v týhle roli (pokud je to veganka, kuřačka, co ráda whisky a posluchačka shellac a unsane, beru zpět). Scarlett ta vtipná poloha jde taky čim dál míň (jestli jí kdy šla) a Zoë je na můj vkus až příliš kosternatá (a byť má prostor, tak hodně monotónní). Ilana a Kate za mě sympatický, ale nevytrhnou to ani v zákrutě. A vážně mi uniká americká obsese pyji a nekonečný poukazování na spojení falus = třeskutej humor. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po vulgárních pánských pařbách byl snímek lepší než jsem očekával, s typickými rekvizitami každé "těžké noci". Předvídatelné, ale hodně humoru. Kvinteto je tedy hrozná společnost, sexismus obrácený na hlavu. Přesto ty ženy sledovat přináší zvláštní způsob radosti. Citově závislá Alice, tajnůstkářská Blair, hrdá a hlučná Ilana Glazer... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Strašný. Fakt ale jako strašný. Jako těch různých filmových holčičích tahů je mraky, snad už stejně i jako těch chlapských, ale ať už byla jejich úroveň jakákoliv, pořád se v nich dalo označit alespoň něco, co je buď od ostatních odlišovalo, anebo minimálně se v nich objevilo něco, co fungovalo, či se dalo považovat za výraznější, nebo zajímavější, ovšem tento Holčičí tah nedisponuje naprosto, naprosto ničím, co by dokázalo zaujmou, či oslovit snad kohokoliv. Hlavně mě tu ale neskutečně vytáčely prakticky všechny přítomné postavy, samozřejmě na čele s tou ústřední partou ,,holek´´, které se od začátku až do konce chovaly jako ty nejinfantilnější puliny na světě, ty jejich přiblblí reakce, dialogy, vzájemné vztahy, to všechno mě tu v každém momentu vytáčelo a i kdyby se veškeré ostatní dění kolem nich jakkoliv povedlo, tak stejně přes ně bych si to asi nedokázal i tak užít. To se ale nedozvím, jelikož ono okolo nich nefungoval vůbec nic, ani ostatní postavy, ani zápletka, ani pointa, prostě nic. Přítomný humor pak navíc kompletně vyzníval tak šíleně trapně, až mi bylo stydno, hru na emoce jsem též vůbec nebyl schopný pobírat, zkrátka opakuji, v Rough Night se vůbec, vůbec nic nepovedlo, nic nenabízí, když tedy nepočítám krávy postavy, v nichž ,,excelují´´ přehrávající herečky a stupidní děj, zkrátka celé to tvoří prvotřídní hnus, kterému ovšem nedám Odpad asi jen z úcty ke Scarlett, která asi musela být pořádně pod parou, když kývla na účast v tomhle zvratku. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno