Reklama

Reklama

VOD (1)

Námorný seržant Mike Stevens (Armie Hammer) dostane rozkaz zlikvidovať v púšti vodcu teroristickej bunky. Mike je dobrý sniper, ale v rozhodujúcej chvíli zaváha a situácia sa osudovo zvráti. Spolu s kolegom Tommym (Tom Cullen) sa musia dať na útek a bežia priamo do mínového poľa, kde Mike stúpi ľavou nohou na mínu. Úplne sám a bez možnosti pohybu musí prežiť najbližších 52 hodín. Tak dlho totiž trvá záchranná misia, ktorý by mu mohla zachrániť život. Ide len o to, či to psychicky a fyzicky vydrží. Pátrajú po ňom teroristi, ohrozujú predátori, slnko, smäd a blíži sa piesočná búrka... (TV JOJ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (75)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Navzdory priemernému hodnoteniu tu na csfd či komentárom o tom, či film vykradol alebo nevykradol iný film, nemôžem inak ako naplno. Mňa Mine dokonalo pohltil. Parádny pohľad do hlavy vojaka, z ktorého miestami až mrazilo. Drobné muchy, ktoré sa dajú vytýkať, nemá pre mňa zmysel spomínať pri tom všetkom, čo mi film ponúkol a čo som videl. Najlepšie na tom je, že mám chuť si to rovno teraz pustiť znova. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu filmu bych si "Mine"nikdy, nikdy, nikdy nepustila, ale má drahá polovička mne přesvědčila, abychom to přeci jenom zkusili.. První polovina filmu pro mě byla příjemným překvapením.. Celé téma tvůrci pojali velmi pěkně poeticky i vojensky.. Druhou část ovšem již scénář utáhnout nedokáže a pozornost diváka hluboce opadá.. Vadila mi také průhledná zápletka s filosofickým přesahem.. Bohužel podívaná ve stylu "127 hodin" v army stylu nekoná.. "Mine" netrpělivým fanouškům rozhodně nedoporučuji :-) ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Hodně oceňuju filmy, který se odehrávají na jednom místě během krátký doby. Zvlášť vždy důvod, proč tam postavy musí být. Líbily se mi moc emoce, který hlavní hrdina zažívá, používání flashbacků a 1st person view. Tohle výborně Mina zvládla a udělalo mi to radost. Ve spoustě momentech zvládne být sakra intenzivní (hádejte, kdy asi 😄). Hlavní postava je velmi sympatická. Chování postav je podle mě přesně ukázkově reálné. Drama vibe byl báječně odvedený taky a hodně se mi líbilo, jak se všechno na konci ,,slepilo'' dohromady. Celkově to mělo všechno odvedený na výbornou a a dost oceňuji kameru. Vyhodnocení: Tahle myšlenka mi utkvěla v hlavě: Tohle byl jeho poslední krok. Dost výstižná a smutná. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Začátek začíná dobře,kolega odpadne a začíná klasický survival v poušti. To co předvedl snímek Zlato, který se taky odehrával v poušti,je tento víceméně stejný. Co asi tak může přinést poušť?Bouři a vedro.Zde máte nějaký psi,aby se něco dělo a nohu na mině. Tvůrci se snaží rozkouskovat film flashbacky a trpí atmosféra a větší nápady a místo toho jste v halucinacích plného střihu, který je absolutně nezajímavý.Od půlky filmu už si říkáte,že dobrý, ale časomíra tak neběží a tak čekáte na konvoj, který Vás tak netrápí,jako samotnýho hrdiny, který už byl v módu nula.Tenhle nápad je sice netradičný, ale jeho chyba je kupodivu,ze začne docela brzo a pak to prostě s jedním hercem nedáte,i když by hlavní hrdina zahrál vcelku dobře. Škoda, film začne nudit a kde bych čekal větší napětí,tak se hrabete v jeho životě.45% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Až niekde po 15 minutach som zistil čo to je za film. Že svojho času bol okolo neho hype a podobne. Akože dobre, taký príbeh sa nevidí. Mna ale tie jeho filozofické reči a vyrovnávane sa s minulosťou nejak nevzalo. V druhej polke je už aj ťažké rozlišiť, čo je real a čo len jeden z jeho ďalších preludov. Neni to však zle natočené, ani zle vyrozprávané. Skôr je to na zamyslenie, čo pri vojnových filmoch veľmi nehľadam. Dá sa to zvládnuť a Schumanov manéver je hrot. 3 z 5 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Kvôli obavám z pirátstva bola pôvodná anglická verzia v Taliansku nedostupná až do mája 2017 po uvedení filmu na anglicky hovoriacich trhoch. (Arsenal83)

Reklama

Reklama