Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (133)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Tedy, nápad zkombinovat bondovskou parodii s pohádkou, ve které hraje stěžejní roli roztomilé ptactvo, je fakt jeden z největších animovaných bizárů, jaké kdy spatřily filmové plátno. Bohužel, právě to nesmyslně široké rozkročení mezi vážně míněnými tématy pro dospělé (hrozba bojových dronů, morální dilema s nezabíjením protivníků) na jedné straně, a spoustou barevných groteskových blbinek pro pětileté děti na straně druhé z toho dělá sice zábavný, ale přece jen těžko stravitelný žánrový guláš. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Posledný animovaný film Blue Sky Studios, ktorý majú na konte také pecky ako Ice Age sériu, či Rio sériu. Je škoda, že Walt Disney Studios sa po odkúpení 20th Century Fox rozhodlo vo februári 2021 kompletne ukončiť činnosť tohto štúdia k aprílu 2021. Stane sa tak 34 rokov po jeho založení. Je to fakt smutné, lebo mali na konte veľmi slušné animáky a tento posledný to len dokazuje. Priznám sa, už dlho som sa nebavil tak dobre pri animáku. Ma to neskutočný spád, perfektné nápady, dobré akčné scény, fakt veľa vydarených vtipov a ešte aj narážky na klasiky typu James Bond. Za mňa ozaj spokojnosť, vskutku vydarený animák. 8/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho necekal, i kdyz ukazky byly docela solidni a nakonec to byla fakt pecka. Pribehove neco mezi akcnejsim Bondem a infantilnosti typu Spongeboba, ale prekvapive to perfektne slape, neustale spousta hodne stylovy akce, perfektnich foru, u kterejch se clovek fakt zasmeje a suprovej soundtrack. Jediny, co by stalo jeste za doladeni, je trochu slabsi animace, ale nic hroznyho. Klidne bych si dal pokracovani. Slabsich 5*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak dejme tomu, špatné to rozhodně není. Prvních 35 minut bylo dokonce docela slušných, pak ale na scénu přišla hromada trapného fekálního humoru v čele s věčně zvracejícím holubem. Tohle ten film výrazně srazilo dolů, ale když to pominu, i tak to byla celkem příjemná a sympatická animované buddy movie, na kterou se v pohodě dalo dívat a rychle utekla. S humorem mě to teda poněkud minulo, ale nevadí, vynahradilo mi to to, že to mělo celkem promyšlený příběh. A kdyby tam nebylo tolik toho fekálního humoru, možná bych se na to i znova podíval. Takhle ale ne, i tak to ale na 3* je. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)
  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)

Reklama

Reklama