Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 7

Recenze (133)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Solídna rodinná jednohubka s dôrazom na slovo rodinná. Ono totiž sa tu zabavia úplne všetci, čo sa síce stále opakuje pri recenziách podobných animákov, ale popravde málokedy jedna z generácií v kine nezaspáva. Očakával som možno viac humoru, i keď zopár vtípkov určite potešilo (napr. 50 shades of great). Film má rozhodne šmrnc a spád, bohužiaľ však má prešpekulované a neprehľadné finále, aké roztomilo nazývame v hraných komiksovkách digibordel. Je to trochu škoda, keď sme predtým kráčali, behali a skákali v nóbl oblekoch ako Bondovia po Benátkach a opaľovali sa v ležérnom Mexiku... ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $111miliónov║Tržby USA $66,757,013║Tržby Celosvetovo $171,616,764▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,101,114║ Tržby za predaj DVD v USA $3,515,851║ Bond je blond. Slušne nadupaní špiónsky animák. Bol som dosť skeptický, či to nebude úplne mimo ale nakoniec tá nálož nevybuchne v takom ponímaní ako by sme si vedeli predstaviť. Tie trhlé vychytávky toho sopliaka nakoniec fungovali, zabávali, holuby miestami samozrejme už aj otravovali svojou prítomnosťou ale dobre, poväčšinou to dobre odsýpalo. /65%/ ()

Reklama

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr. V poslední době jsem si od animáků navykla očekávat i něco víc než jen vtipy cílené na děti a jednoduchý příběh. Bohužel tady se mi ničeho víc nedostalo. Na začátku jsem si ještě říkala, že ten otravný arogantní agent trochu vypadá a hodně mluví jak Will Smith. No nebylo to milé překvapení si to jméno přečíst v úvodních titulcích. Asi můj nejneoblíbenější herec vůbec. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak, viděl jsem film a jde se domů z kina, no tak počkat!! Na něco jsem zapomněl...A JO!! Zapomněl jsem napsat recenzi, ale jak začít? No, měl bych vyšpionovat, co se mi na tom filmu líbilo nejvíc a rozluštit pointu příběhu a co se stalo potom záporákovi. ALE PROČ BYCH TO DĚLAL? O tom přece film není... místo toho jsme se stali svědky špiónování hlavních hrdinů, na které jsem se moc těšil, a to Toma Hollanda a Willa Smitha a jejich skvělé "barevné" špionování! Neeee.... neberte mě prosím doslova, nemyslím barevné jako LGBT, spíš jako vědeckého myšlení. Koho by napadlo, že by špion použil šílené vynálezy, které by vymyslel doktor Gadget, nebo Dexter, každopádně tenhle film mě hodně bavil. Šlo vidět, že si s tím režiséři dokázali pořádně vyhrát a spoustu jasných momentů, které by člověk normálně rozluštil z filmu parádně zakryli. Místo toho nás obohatili vtipnými až šílenými scénkami, nebo hláškami, které rozhodně stojí za to vidět a nechali nás přemýšlet, jak to asi dopadne, a to se mi právě na tomto filmu moc líbí! Častokrát mi tento film připomněl Velkou šestku, kde se Hiro seznamoval s vědci a spřátelil se s nimi. Tady je to právě naopak, agent a Walter jdou zničit záporáka a kvůli zradě po nich půjdou i vědci. Jednoduše a krátce, tenhle film byl jeden z nejlepších novodobých filmů, které jsem viděl v kině! Za mě parádní 4 hvězdičky. 5 nedám z prostého důvodu.... chyběla mi tam emoce. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Žádná zvířátka, žádní barevní tvorové……akční jízda sice pro celou rodinu, ale co se týče dětského publika, tak spíše zaměřená na ty starší. Agenti, vychytávky, hejblátka, divoké honičky, holuby…..vlastně svět Michael Baye nakreslený pastelkou. Chápu, i adolescenti potřebují svojí pravidelnou dávku výbuchů, každopádně mne tento svět tak úplně nesedl a infantilně zůstanu u roztomilých zvířátek. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama