Reklama

Reklama

Zběsilá pomsta

  • Česko Rozzuřený pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 1959 Indočínu ovládají kriminálníci - vietnamští vojáci a evropští váleční zločinci. Všude vládne bezpráví, brutální násilí a lidský život nemá žádnou cenu. Pracovní tábor Den-Dhin-Chan vedou čtyři extrémně nebezpeční zločinci. V nejhorším vězení země se ocitl bývalý světový šampion v boxu, Martin Tillman (Scott Adkins). Holý život si zachraňuje zápasením v turnajích, na kterých bohatí zločinci vydělávají vysokými sázkami na jeho vítězství. Tillman se spoléhá na to, že si tak koupí lístek na svobodu a vrátí se domů, do Evropy. Když se však blíží čas jeho propuštění, zkorumpovaní věznitelé udělají vše, co je v jejich moci, aby mu odchod znemožnili. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (52)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmů se Scottem Adkinsem vždy stojí jen na tvůrčí schopnosti využít mistrovo umění, tedy zužitkovat ho v tom nejlepším možném provedení, což znamená bez střihu, bez kamerových veletočů, přehledně a nekompromisně. A právě Savage Dog tímto vším disponuje v tak dostatečné míře, aby film působil zábavně a dynamicky. Veškeré souboje jsou vážně skvěle nasnímané, Adkins předvádí své bojové umění v plné kráse, mají koule a jsou i zatraceně krvavé, kdy zvlášť ke konci filmu se pak mění až v pořádná jatka a Adkins je zde navíc opravdu hodně rozzuřený, respektive spíš až pořádně nasraný, takže to fakt řeže hlava, nehlava, prostě v tomto ohledu paráda. Zbytek ovšem očekávaně stojí za prd, jak jsem ale zmiňoval na začátku, pro mě hodnocení snímků s Adkinsem v hlavní roli stojí především na množství a kvalitě zpracování soubojů, takže jen pro úplnost, lacinost celého filmu čučí doslova z každého záběru, zápletka hloupá, herecké výkony mizerné, atmosféra nevýrazná, přesto všechno ale stejně film nadhodnotím, neboť to co jsem od Savage Dog očekával, jsem dostal v plné palbě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins nepatřil k mým akčním oblíbencům, ale postupně se vypracoval do pozice, kdy jsem na jeho filmy docela zvědavý. Jasně, nepřekvapí, protože tohle je celkem standardní béčko, ale když už dojde na nějakou tu akční scénu, není to špatné. A navíc je film docela dost krvavý, což uznávám, k akčním filmům to patří. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Savage Dog má mrštného Scotta Adkinsa, tradične nešetriaceho svojimi štýlovými high-kickami a trochu zvedavý som bol aj na Vladimíra Kulicha, ktorý však v staršom veku už nepôsobí tak robustne a hrozivo ako tomu bolo v časoch, keď stvárnil Buliwyfa vo Vikingoch. Ústrední protagonisti sa tu síce tvária dôležito a drsne, ako keby išlo o výberové konanie na post okresného policajného riaditeľa, tento divný príbeh o pomste však akosi rýchlo stratí iskru a začne pôsobiť fádne. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Pohodový béčko, který  neoslní, ale určitě ani neurazí... Je to furt stejný dokola, takže se rýsuje pomsta a je jedno jestli jste v devadesátkách či nyní. Scénář je, byl a bude vždy stejný. To je jistota. Mlátička Adkins splnil roli a všichni můžou jít v klidu spinkat. Zmlátil všechny vokolo a ještě zbylo trochu na tu lásku. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson. Nejnudnější režisérskej nýmand všech dob. Proč mu ještě nikdo nesebral papíry na režírování, to prostě nepochopím. Savage Dog je strašidelný béčko, který se bere tak vážně, že je to možný považovat za zločin proti lidskosti. Neuvěřitelně strašnej scénář (z pera samotného pana režiséra), naprosto otřesný kecy (ty vnitřní monology jedné z postav, to mně slízaly nehty z pracek), směšnej kompars cosplayerů, co si hrajou na vojáky, nikdy nekončící debilní zpomalovačky, ta nejotřesnější hudba pod sluncem, trapnej "vyhlášenej" bar, kterej vypadá jak polorozpadlá kůlna u nás na zahradě a je menší než můj hajzlík... Ani nevím, proč tomu dávám jednu hvězdičku. A to mám v plánu nakoukat ještě tři další filmy tohohle debílka. Bůh mě opatruj. P.s.: Viděl jsem uncut verzi, a tak mě napadá... Fakt mám považovat za cool, když hlavní "hrdina" (bombovej terorista z IRA, btw) střelí bezejmennýho vojáka čtyřikrát do hrudi z brokovnice, pak si nad toho umírajícího chudáka stoupne a z půlmetru ho střelí v přímým zaběru do ksichtu, abych si mohl "vychutnat", jak se mu rozprskne hlava? WTF? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a bojový choreograf. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Constantine. (Rominator)
  • Vo filme môžme vidieť aj tieto zbrane: MG42, StG44, MP40, Mauser C96, Stielhandgranate, PPŠ41 a PPS43. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno