Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 1
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 1

Recenze (169)

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože takovou blbost,aby člověk pohledal.Matásek musí být hodně zoufalý,když roli v takové hovadině vzal.Po dvaceti létech v komatu by měl ten zoufalec tak atrofované svalstvo,že by se musel zgruntu znovu všechno učit i chodit,mimo to,že by si zřejmě nepamatoval ani jak se jmenuje,natož svou minulost.Že tak hloupé sci-fi předloží divákovi tv Prima a bude naivně doufat v ohromující úspěch,to bych nečekal.Režisér tohohle braku musí být naprosto slabomyslný a scénáristé na tom budou s inteligencí hůř,než zmrzlá makrela.Ještě,že to dávali dohromady tři.Jeden by snad takovou koninu snad ani zvládnout nemohl. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes počáteční nižší sympatie k hlavnímu hrdinovi, respektive k jeho neurvalému chování, jsem byl se seriálem spokojen. Na televizní obrazovce slušný průměr mezi kriminálkami s komediálními prvky. (Osobní plus a půl hvězdy v hodnocení, získal seriál natáčením v mé známé "poslední opravdové putyce v Karlíně", jejíž kouřový odér si filmaři "odnesli" jistě na památku :) 60% Edit po druhé sérii: Seriál a vtipné sarkastické průpovídky "koma poldy" mne bavili možná i víc. 70% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte, jak v Hard to Kill vilná ošetřovatelka nadzvedla pokrývku a obdivovala přirození komatózního Seagala? Míša Bříza vzhledem k tápání ve vztahu s psycholožkou něčím takovým nedisponuje, ale zato je po probuzení z dvacetiletého šlofíka ihned jako rybka! Občas to zaboduje nějakou hláškou mačosaura Matáska či výběrem songů, ale po formální stránce působí Polda hrozně „ordinačně“ a samotné kriminální případy budí dojem, že je napsal jezevčík P.D. Jamesové.. ()

Sexton odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu opravdu dát šanci.. ale tento seriál je opravdu velice jednoduchej, úplně neuveřitelné, jak po 20 letech v komatu, během jednoho dne se stihne vyřešit téměř vše, včetně bydlení... to ale není to nejhorší.. Po shlédnutí prvního dílu vzniká hned několik otázek na zamyšlení... SPOILEROVÉ OTÁZKY : 1) "Proč pan Sýkora před 15 lety nepožadoval udělat test DNA rukavic, které nebyly jeho a nakonec ho usvědčily.2)"Proč k té vraždě vlastně došlo?" ( pan Sýkora si odseděl 15 let za vraždu, kterou nespáchal. Tak proč ho původní vrazi zavraždili?) :-) Skutečně tento jednoduchý seriál nemá smysl sledovat.. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, nelíbí se mně to.. Téma kriminálky jde značně do pozadí a hraje se hlavně na vtip, kterej ale v naprosté většině případů není vtipnej. A to je teda průser (totiž když přijmu fakt, že se po dvaceti letech hlavní hrdina probudil a např. nevěděl, co znamená, když mu někdo ohledně telefonu řekne "dej mi číslo", tak to není věkem, ale asi tím, že je prostě blbej). Nevím, jestli tomu dám ještě šanci. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Závěrečnou epizodu 4. série si nenechal ujít téměř jeden milion diváků starších 15 let. (rublik05)
  • V čase 52:26 je na autě vidět, že pod SPZ AKR 01-44 se ukrývá nová SPZ. (jiricek33)
  • Tato epizoda se natáčela v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022). (Teres)

Reklama

Reklama