Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Netrpezlivy divak by mozno tento psychac vypol asi po dvadsiatich minutach, ale ja som zvedavy divak a myslim si, ze sa oplati tento film vidiet az do konca, pretoze s pribudajucim casom je dej filmu stale jasnejsi a zaujimavejsi, pricom ma neminul ani sokujuci a napinavy zaver. Urcite uz boli natocene aj kvalitnejsie psychothrillery, ale tento si ma ziskal hlavne vdaka druhej polovici filmu a skvelej trojke Kingsley - Moss - Eckhart...22.04.2009 ___ Aaron Eckhart - (Thomas Mackelway) +++ Ben Kingsley - (Benjamin O´Ryan) +++ Carrie-Anne Moss - (Fran Kulok) +++ Harry Lennix - (Rich Charleton) +++ Kevin Chamberlin - (Harold Speck) +++ Keith Campbell - (Raymond Starkey) +++ Hudba: Clint Mansell +++ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Podezření nula není vůbec špatnej thriller. Škoda ale, že je odvyprávěnej tak, že vlastně celých 95 minut nevíte nic, tedy máte opravdu podezření nula. No a když už začnou vysvětlovat tu nulovou teorii, tak je to tak složitý, že vlastně nezbyde nic jiného, než veškeré ty vysvětlovací scény přijmout. Závěr ale prozřete a zjistíte, že to zase tak složitý nebylo, jak se na první pohled zdálo. Vlastně je rozuzlení daleko jednoduší, než by kohokoliv napadlo. Celou dobu jsem třeba vzpomínal na Sedm a byl rád, že na světě ještě pořád existují filmy s takovou tématikou. Pakliže je atmosféra dobrá, a tady byla skoro až psychadelická, tak to v rámci podobných příběhů musí stát za to. Pokud tedy přijmete neortodoxní vyprávění, bude se Vám to líbit, jinak to sejmete do průměru. A to by byla u tohodle filmu zase docela škoda. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Někomu to připomnělo Mlčení jehňátek, někomu Akta X a někomu geniální a bezkonkurenční Sedm. Na mě z toho poslední z těchto filmů ůplně zíral. Mám z toho ovšem dost rozpačitý pocit, skvělý Eckhart a dobrý Kinglsey, několik dobrých záběrů z různých nečekaných a neobvyklých úhlů a to je tak všechno. Scénář je takovej nemastnej neslanej a rozuzlení toho všeho mě nijak zvlášť nenadchlo. Takže ve výsledku poctivé průměrné tři hvězdy. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama