Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Krimi na úrovni Sedem alebo Vraždy podľa Judáša. Začína pomaly, takmer nudne, rozbieha sa a hneď predstavuje tajomného Bena Kingsleyho v démonickej roli, pri ktorej chvíľu pochybujem, či je jeho postava vôbec ľudskou bytosťou. Potom sa to zas o kúsok posunie a odhalí teóriu podozrivého 0, čím sa pomalým tempom dostáva k šokujúcemu rozuzleniu a melancholickému záveru. Čakal som fakt všeličo, ale Merhige sa nezaprel. Zas jedno filmové podobenstvo o dobre a zle a o tom, že sú veci a ľudia, ktorí do tých definícii nezapadnú. Môžem len odporučiť, tak zmiešané pocity vo mne už dlho žiaden film nevzbudil. ()

Bathoryčka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film, napínavý od začátku až do konce, přičemž až do posledních 5 minut nikdo necí, kdo že to tam vlastně vraždí a už jen to člověka přinutí u filmu vydržet až do konce. Navíc vodítka jsou FBI posílána velice zajímavým způsobem, přičemž se skoro celý film zdá, že jsou zaměřená proti detektivovi, který vraždy vyšetřuje..... Prostě, tenhle film stojí za podívání a ne jen jedno ;-) ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** hvězdičky Je to "podezření nula" nebo "podezřelý nula"? Ponuré melodie, hra s barvou snímku, neuvěřitelné záběry kamery a rychlé střihy. Hondě fajn byla stopáž, nenutilli nás sedět u telky moc dlouho. Ale abysme vážně nekřivdili, je to podle nás film v lepším průměru než většina z toho co vidíme. [X] Minus 1* hvězdička Nevyvážené tempo filmu. Ani ten děj nebyl uchvacující, ale co vymyslet na toto téma? Šokovat množstvím mrtvých snad hypoteticky největšího masového vraha? Tajným projektem "IKARUS", který využívá něco pro nás nepřirozeného? [X] Minus 1* hvězdička Ha, napsal jsem všechno v minulé hvězdičce. Tak třeba za to, že si ten film nebudu pamatovat a pravděpoodbně ho už neuvidím :-) [X] Neřekli nám jak to vypnout!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Podezření nula není vůbec špatnej thriller. Škoda ale, že je odvyprávěnej tak, že vlastně celých 95 minut nevíte nic, tedy máte opravdu podezření nula. No a když už začnou vysvětlovat tu nulovou teorii, tak je to tak složitý, že vlastně nezbyde nic jiného, než veškeré ty vysvětlovací scény přijmout. Závěr ale prozřete a zjistíte, že to zase tak složitý nebylo, jak se na první pohled zdálo. Vlastně je rozuzlení daleko jednoduší, než by kohokoliv napadlo. Celou dobu jsem třeba vzpomínal na Sedm a byl rád, že na světě ještě pořád existují filmy s takovou tématikou. Pakliže je atmosféra dobrá, a tady byla skoro až psychadelická, tak to v rámci podobných příběhů musí stát za to. Pokud tedy přijmete neortodoxní vyprávění, bude se Vám to líbit, jinak to sejmete do průměru. A to by byla u tohodle filmu zase docela škoda. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama