Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Remote viewing. Historicky vzato zase ne až tak fantasmagorická praktika dálkového "napojení se" na pachatele a taky ústřední motiv thrilleru, co drží své trumfy hodně dlouho v tajnosti. Některé pak nevyloží vůbec, ty, co vyloží, budí pochybnosti o čistotě hry - ještěže jsou na stole i Kingsley a Eckhart, potřebný to pár do výherní kombinace. Přísahám, že kdybych ve vnitřním zpětném zrcátku uviděl oči a latexovou rukavici prvního jmenovaného, zbarvil bych potah svého sedadla do hněda! U druhého by mě docela zajímalo, jak si holí dno té golfové jamky, co má na bradě.. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Krimi na úrovni Sedem alebo Vraždy podľa Judáša. Začína pomaly, takmer nudne, rozbieha sa a hneď predstavuje tajomného Bena Kingsleyho v démonickej roli, pri ktorej chvíľu pochybujem, či je jeho postava vôbec ľudskou bytosťou. Potom sa to zas o kúsok posunie a odhalí teóriu podozrivého 0, čím sa pomalým tempom dostáva k šokujúcemu rozuzleniu a melancholickému záveru. Čakal som fakt všeličo, ale Merhige sa nezaprel. Zas jedno filmové podobenstvo o dobre a zle a o tom, že sú veci a ľudia, ktorí do tých definícii nezapadnú. Môžem len odporučiť, tak zmiešané pocity vo mne už dlho žiaden film nevzbudil. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Špičkový thriller s výborným obsazením, kterému jasně dominuje Ben Kingsley. Carrie-Anne Moss je tu opravdu trochu navíc, ale nevadila mi. Zatím jsem film s takovouto zápletkou neviděl ani o něm neslyšel, takže to hodnotím jako originální a navíc s atmosférou. Trocha tajemna neuškodí a tady to navíc bylo v rozumných mezích. V některých místech to maličko ztrácelo dech, ale to by byla asi jediná výtka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trochu rozpaky. V jednu chvíli mi tam ono parapsychologično vůbec nesedlo a v tu druhou jsem si to bez něho nedokázal představit. A houpačka to byla i u Aarona Eckharta, jenž mi také střídavě lezl na nervy. Díky bohům za Bena, který si odehrál své a jako jediný mi u tohoto lehce nadprůměrného thrilleru dával jistotu. 65% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď som videl som trailer na ,,Podozrenie nula" tak som očakával naozaj skvelý thriller. Kamera a atmosféra sú naozaj výborné, herecké obsadenie s Benom Kinsleym, Carrie-Anne Moss a Aaronom Eckhartom je veľmi nadpriemerné, no scenár bohužiaľ nefunguje dobre. Myšlienka je originálna, dej sa odhaľuje v dobrom tempe, no k naplneniu mojich prílišných očakávaní niečo chýba. Napriek tomu ma film bavil. 6/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama