Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Remote viewing. Historicky vzato zase ne až tak fantasmagorická praktika dálkového "napojení se" na pachatele a taky ústřední motiv thrilleru, co drží své trumfy hodně dlouho v tajnosti. Některé pak nevyloží vůbec, ty, co vyloží, budí pochybnosti o čistotě hry - ještěže jsou na stole i Kingsley a Eckhart, potřebný to pár do výherní kombinace. Přísahám, že kdybych ve vnitřním zpětném zrcátku uviděl oči a latexovou rukavici prvního jmenovaného, zbarvil bych potah svého sedadla do hněda! U druhého by mě docela zajímalo, jak si holí dno té golfové jamky, co má na bradě.. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Netrpezlivy divak by mozno tento psychac vypol asi po dvadsiatich minutach, ale ja som zvedavy divak a myslim si, ze sa oplati tento film vidiet az do konca, pretoze s pribudajucim casom je dej filmu stale jasnejsi a zaujimavejsi, pricom ma neminul ani sokujuci a napinavy zaver. Urcite uz boli natocene aj kvalitnejsie psychothrillery, ale tento si ma ziskal hlavne vdaka druhej polovici filmu a skvelej trojke Kingsley - Moss - Eckhart...22.04.2009 ___ Aaron Eckhart - (Thomas Mackelway) +++ Ben Kingsley - (Benjamin O´Ryan) +++ Carrie-Anne Moss - (Fran Kulok) +++ Harry Lennix - (Rich Charleton) +++ Kevin Chamberlin - (Harold Speck) +++ Keith Campbell - (Raymond Starkey) +++ Hudba: Clint Mansell +++ ()

Reklama

Bathoryčka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film, napínavý od začátku až do konce, přičemž až do posledních 5 minut nikdo necí, kdo že to tam vlastně vraždí a už jen to člověka přinutí u filmu vydržet až do konce. Navíc vodítka jsou FBI posílána velice zajímavým způsobem, přičemž se skoro celý film zdá, že jsou zaměřená proti detektivovi, který vraždy vyšetřuje..... Prostě, tenhle film stojí za podívání a ne jen jedno ;-) ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Ohodnotiť tento film jedným prívlastkom je ako pokúšať sa zúrodniť pôdu na prériách v americkej Arizone. Už počas filmu ma ich napadlo hneď niekoľko (napínavý, zaujímavý, nepríjemný, drsný, mysteriózny a mnoho iných). Tajomná a napínavá atosféra ma udržovala v naätí počas celých 90 minút a splet nejasných situácií, vrážd a indícií ma zase udržovali príjemne v nevedomosti o páchateľovi a o tom, o čo vlastne v tom filme ide až do záverečných titulkov. Ďalšie, čo ma na filme zaujalo, je veľmi vhodná tajomná hudba (za normálnych podmienok však nepočúvateľná) a dobrý zvuk. Carrie-Anne Moss nemám moc rád a tu ma tiež moc nepresvedčila, naopak, Ben Kingsley si počínal fakt skvele. Nápad bol možno trochu tuctový, ale mal aj dostatok prvkov originality a je veľká škoda, že sa s tým režisér ešte trochu nepohral a nedotiahol to do konca (a nebyť tých niekoľko zbytočných rušivých momentov, ktoré len narúšali tú napätú atmosféru), mohol z toho byť vážne slušný psycho-hororo-thriller. Takto však len priemer. (Škoda že tu neni možnosť 3,5*, leob inak by to pre mňa bola jasná voľba).(Ešte by som chcel na záver pochváliť vybratú grafiku a štýl písma na názov filmu počas úvodných tituliek). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama