Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou 2

(festivalový název)
  • USA The Texas Chainsaw Massacre 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dva kluci se vydávají na největší pařbu svého života, když jim cestu zkříží neznámá postava s motorovou pilou. Stretch, které zavolají do rádia vyslechne jejich vraždu v přímém přenosu. Netuší tím, že se dostala sama na seznam mrtvých a zdá se že texaský masakr ani po 13ti letech neskončil... Po útoku v rádiu (kde přežije) se sama na vlastní pěst rozhodne vypátrat vrahy, ale končí v zajetí. Na pomoc přichází "Levák" (Dennis Hopper). (Rodriguez)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Inspirace pro Zombieho ano včetně bláznivého Moseleyho, který zde připomíná Pennywise z IT. Slátanina, která se postupem děje paradoxně zlepšuje a podzemní tunel hrůzy připomíná levné strašidelné domy z dětských lunaparků. Přítomnost Hoppera s pilami namísto koltů nechápu. Zajímavý komentář JFL a Slasher - za mě je však zdejší hodnocení pod 50 % zasloužené. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Závidím lidem, kteří si Texaský masakr motorovou pilou 2 dokázali užít. Já se snažil a rozhodně jsem od filmu neměl žádná velká očekávání - dopředu jsem věděl, že pokračování si jde svou vlastní cestou hororové komedie a s prvním Texaským masakrem téměř nic společného nemá. Nicméně i jako samostatný úkrok jiným směrem mě to absolutně minulo, nebavilo a ke konci už otravovalo. Nepříčetný Dennis Hopper mávající kolem sebe motorovou pilou je sice silné lákadlo (na něj jsem se těšil nejvíc), bohužel tím ospravedlnění přítomnosti jeho postavy ve filmu končí a moc překvapivého toho ke konci nepředvede. Zbytek už snad ani nemá smysl zmiňovat - poslední minuty snímku v lepším případě kopírují první díl, v horším případě se snaží o podivný parodický humor, nad kterým jsem jen kroutil hlavou - to vše v kýčovitých kulisách, které dovolil vyšší rozpočet fušerského studia Cannon Films. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu je viděn znatelný pokles. Místo brutality a hutné atmosféry jsme se posunuli do tanečních kreací a různých blbinek co Hoopera zrovna napadlo. Komediální stránka tomuhle filmu znatelně škodí, i když ne že by to byl díl, který by poslal sérii do odpadových vod, jako oddychovka funguje docela dobře, akorát je to úplně jinak pojatý film. 50% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Stará old school uchylná zábava ve stylu Tromy. Mistr Tobe Hooper rozhodně nešetří krví a rozbitých hlav. Celá Leatherfaceho family je dement vedle dementa. V čele s vážně hodně starým dědečkem si plní spižírnu masíkem na zimu. Denis Hopper, kterému zabili bratra a unesli sestru se vydává celé tohle peklo ukončit...sám je ale taky veliký debil, tudíž je o zábavu postaráno. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne chápem skalných fanúšikov pôvodného MASAKRU Tobe Hoopera a aj ja by som asi s ťažkosťami prekusol, keby sa z pokračovania môjho milovaného filmu stala groteska. Ja síce patrím ku fanúšikom geniálnej ,,jedničky,, ale rozhodne nie som jeden z tých, ktorým visia po stenách plagáty z filmu či napodobeniny Leathefaceového ksichtu a preto som pri sledovaní necítil bolesť, hnev či žiaľ. Práve naopak. Skvelo som sa zabával a bral film nie ako katastrofu, ale ako jeho mimoriadne zábavnú paródiu s nezabudnuteľným Dennisom Hooperom, sympatickou hlavnou predstaviteľkou ( ktorá by však občas mohla zredukovať svoj vreskot ) a vynikajúcimi gore trikmi a maskami majstra Saviniho. Tak mi prosím odpustite. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (20)

  • Novinář John Bloom si zahrál ve filmu návštěvníka kina. Je uvedený v titulcích, ale veškeré jeho scény byly vystřiženy. (Chatterer)

Reklama

Reklama