Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Kvůli jedné písničce, duetu Nohavici a Cmoríka, jsme s mužem vyzkoušeli tento amatérský pokus o film. Je zajímavé, že když je něco moc špatné, může to být zároveň i zvláštním až zvráceným způsobem zábavné. Ačkoli obvykle dávám jednu hvězdu ve zlosti a rozčarování, tak tohle je taková rozjuchaná a pobavená hvězdička - celou dobu jsem totiž jenom nevěřícně žasla. ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Přestárlý bývalý rádoby "hvězdičky" místní scény co dnes bohužel vezmou každou sračku, kýčovitý záběry krajinek a x vcelku i ucházejících roštěnek, kdyby to všechny nebyly nebetyčný děvky... vše natočený na úrovni debilní novácký/primácký telenovely a za doprovodu ještě dementnějších písniček - pochopitelně v podobě VELMI nezvládnutýho playbacku... vše pochopitelně naproto vo hovně a natažený na téměř dvouhodinovou stopáž. Kdo něco takhle retardovanýho odsouhlasil k výrobě a ještě na to navíc dal i prachy, by zasluhoval nejen vyrazit svou neschopnou prdel na chodník, ale ještě ji i rázně nakopat. Hnus na entou a další "klenot" český kinematografie! ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Dvojice, která má na svědomí asi nejhorší porevoluční filmovou pohádku, připravila o rok dříve hudební film, který sice není tak tragicky špatný, zato je ale doslova a do písmene o ničem. Pobaví pokus o náhled do zákulisí hudebního průmyslu a některé písně, nepotěší herecké výkony ani bídné postsynchrony. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Ano je to tak, přiznávám se. Mám úchylku na blbé české product-placement filmy. Pokud se chcete podívat, jak je to špatný, tak vás to nezklame. Nejlepší byla paradoxně ta mladá kapela, která měla i celkem slušné písničky (ale soundtrack si shánět nebudu). Film nějakou dobu i dodržuje šablony, které si nastavil. Chvíli to vypadá, že by to mohlo fungovat jako obyčejná šablonovitá romantická komedie. Mladík vs. starý rocker, princezna vs. rockerka. Jen občas to scenáristovi ujede. Proč se hlavní princeznička, která si potrpí na dokonalý vzhled, koupe nahá v řece? To má přece dělat ta drsná rockerka. A proč je ta první sexuální scéna trapná jako ty z Rafťáků? Ahoj, vidím tě nahou, pojďme si za...ehm. Product placement tak trapný, až pobaví. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za jednu emocionální scénu (byť teda vyplynula z vyloženě telenovelské zápletky). Víc tam toho není, tedy kromě nahých zad koupající se Sandevy, full nudity Olszanské a pak všudypřítomného product placementu. Nemám jim to za zlé, někdo ten film zaplatit musel, ale mám pocit, že v zahraničí to aspoň umějí schovat - zatímco v zahraničí hlavní hrdina bez zvláštního komentáře zavolá telefonem Samsung a tím to hasne, tady vedle obřích plakátů Bandi ještě musí zaznít extra hláška na postavu, která má zrovna Bandi oblek na sobě. SPOILER: Chudák doktor Schwarz... nejen že mu nějaká nula opíchá dceru, on mu vlastně opíchá obě dvě a přesto s ním jde do byznysu - to je panečku charakter. :D ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Když Izzi (Pavel Kříž) vyzvedává na motorce Kláru (Michalina Olszańska), která jde z vyšetření a vychází ven z budovy, jedná se ve skutečnosti o budovu českotěšínské radnice. Následně spolu odjíždějí z náměstí po ulici Čapkova, která je jednosměrná a vyjíždí tudíž v protisměru. Dá se to poznat i podle toho, jak jsou zaparkovaná všechna auta. (J.Cobra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno