Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu hraje takřka bez výjimky velice průměrná hudba. On je ten film takový divný, až idylicky jednoduchý. Nicméně kdo by odolal tak pohledným dívkám a ženám jako je Sara S. a ostatní protagonistky a tak uhrančivé kráse z dronu zabírané beskydské přírody....Jak říkám - idylický film, nic proti ničemu - oddychovka. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Muzzikanti nejsou klasický Film, proto je také hodnocení Filmu tak nízké. Ani se moc ostatním hodnotitelům nedivím, ale ty odpady jsou zbytečné. Ovšem muzikant to vidí jinak. Nejde o žádný zázrak, ale dá se u toho v pohodě relaxovat. Předložené praktiky okolo hudební branže nebyly ani ohromující, ani nějak poučné, nebo dokonce pravdivě mapující nějakou éru. Prostě jednoduché leporelo okolo pop-beatové skupiny, která konečně dostala „šanci“ vylézt z garáže na pódium. Ano – jako laciný mišmaš krásné přírody, nevalných hovorů, trochu pití, trochu sexu, hudební mix od folklóru po bigbít – od průjmových „umělců“ po Nohavicu nebo Dogu. Že je to tak akorát jít hned „na velkou“? To tam bylo taky, i s mobilem v té díře. Olsaňska tady působí daleko příjemněji, než jako předcházející role Hepnarky. Takže to nebylo ani jako když jsem se díval na film, ale spíš jsem sledoval „něco pro náladu“. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

No, najednou se mi to nepodařilo dokoukat, ale hecnul jsem se a na třikrát až do konce. Nenavazujici scény, nelogicnosti.... hold dát dohromady fungující film není jednoduché a Muzzikanti jsou toho důkazem. Jeden hvězda za jednu moc pěknou písničku, kterou si pustím vždy s potěšením (což není úplně k zahození) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Brutálně nudné nic o ničem s šíleným mixem hudby a hloupými zvraty. Tahle věta plně shrnuje moje pocity z další pecky velmi talentovaného Dušana Rapoše. Ona ta hudba tu je snad jediným kladem, protože tu je občas něco celkem ok, ale ten hudební mix je šílený. V soundtracku se vystřídá rock, pop, nějaký ten slaďák, cimbál, Nohavica, aj Duo Jamaha na konec dorazí... Filmařsky nic moc, ačkoli to vypadá líp něž Když draka bolí hlava, herecky nic moc a už o něčem dost svědčí, když tu všechny herecky převyšuje průměrný Dejdar. A samozřejmě se to celé nemohlo obejít bez pětiminutové scény pohřbu... 1* ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku si dohromady vysloužily okouzlující a éterická Sára Sandeva a živočišně rajcovní Michalina Olszańska. Jinak je tenhle film tragédie ze všech stran. Poslední dobou mě baví sledovat několik kinematografických proudů, jedním z nich je kategorie "současné špatné české filmy" (což jsou téměř všechny), po zkušenosti s příšernými Muzzikanty jsem ovšem v pokušení toho masochismu nechat. Tragicky napsáno, neumětelsky zrežírováno, všude samí nekvalitní herci a ještě si to hraje na obhajobu muziky před "popovými sračkami". Jak aspoň na vteřinu věřit parodiím na Michala Davida od člověka, co si do filmu pozve těšínskýho udavače Nohavicu a pracuje pro TV Šlágr? O obsazení rodiny Wronků a dalších neherců ani nemluvě, a to včetně sladkých hošíků Děrgela a Callty. Nefunguje tu nic, vlastně se to ani nepodobá filmu, jen takový improvizační estrádě, o karikovaných charakterech Dejdara, Lichého a hlavně trapně ubohého "rockera" Kříže se nezmiňuju vůbec, nebo se rozčílím. Ale jedno pozitivum tu vidím. Česká republika musí být opravdu bohatá země, když se najdou peníze na takovou slátaninu. To je fajn, peníze evidentně jsou. Jen ty dobrý filmy tu ještě chybí. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga. (J.Cobra)
  • Pôvodný scenár bol poskytnutý študentom FMK, UCM v Trnave, na analýzu v rámci hodín réžie. Prednášal ho sám režisér snímku Dušan Rapoš. (DobraVila)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno