Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to teda příšerný dílo. Předabované i přezpívané herečky? Do ….. proč??? Každá předabovaná postava byla otřesná, nerozuměl jsem jí každé třetí slovo a při zpěvu ty změny hlasů byly vůbec komický. Že je ve filmu zápletek jak pro deset dílů seriálu je taky nepochopitelný. Že někdo okolo neřekl "věnuj se tomuhle, to je fajn nápad, a na tyhle tři se vyser". Ále. Kříže mám moc rád v každé roli. Ano, zde byl parodicky trapný nechtěně, ale i tak to byla sranda. Některé písničky se daly poslouchat - většinou teda ty prej mizerné, kde řádil Dejdar. Dalo se dívat na prdelku Sary Sandevy. Mišelína Olszánská ukázala cecíky. A občas zazpíval skutečný Izzy z Dogy. ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Přestárlý bývalý rádoby "hvězdičky" místní scény co dnes bohužel vezmou každou sračku, kýčovitý záběry krajinek a x vcelku i ucházejících roštěnek, kdyby to všechny nebyly nebetyčný děvky... vše natočený na úrovni debilní novácký/primácký telenovely a za doprovodu ještě dementnějších písniček - pochopitelně v podobě VELMI nezvládnutýho playbacku... vše pochopitelně naproto vo hovně a natažený na téměř dvouhodinovou stopáž. Kdo něco takhle retardovanýho odsouhlasil k výrobě a ještě na to navíc dal i prachy, by zasluhoval nejen vyrazit svou neschopnou prdel na chodník, ale ještě ji i rázně nakopat. Hnus na entou a další "klenot" český kinematografie! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Brutálně nudné nic o ničem s šíleným mixem hudby a hloupými zvraty. Tahle věta plně shrnuje moje pocity z další pecky velmi talentovaného Dušana Rapoše. Ona ta hudba tu je snad jediným kladem, protože tu je občas něco celkem ok, ale ten hudební mix je šílený. V soundtracku se vystřídá rock, pop, nějaký ten slaďák, cimbál, Nohavica, aj Duo Jamaha na konec dorazí... Filmařsky nic moc, ačkoli to vypadá líp něž Když draka bolí hlava, herecky nic moc a už o něčem dost svědčí, když tu všechny herecky převyšuje průměrný Dejdar. A samozřejmě se to celé nemohlo obejít bez pětiminutové scény pohřbu... 1* ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Zajímavá zkušenost byla, že jsem seděla v kině v pouhých devíti lidech, víc jich nepřišlo. A já ani nevím, jestli prohloupili nebo ne. Do kina mi ten film přišel nic moc, ale jinak se mi velmi líbil. Bavil mě a hudba byla naprosto skvělá. Občas tam byly takové amatérské výstupy a velmi mě mrzí, že v hudebním filmu se herci nezpívají sami, ale pořád to nějak nedokáže smazat ten fakt, že mě to bavilo ... a ta příroda, ach :)) ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

No a máme tu věru opravdový zlatý hřeb do rakve nejen kinematografie, ba i hudby. Je toho ve mě tolik, že ani nevím, jestli dříve zvracet nebo kálet. Začněmež hned u oficiálního popisu filmu výše. Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost... To znamená, že všechny ty popový sračky jsou na jedno brdo. Teda krom folku říznutýho parodií na disco. ...půvab žen přitahuje... To je samozřejmě pravda. Zavolejte mě, až tam nějaká půvabná bude. Bodlo by taky, kdyby hrála. ...zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy... Kde? Viděl autor toho textu ten film? Já vím, že to mělo někdy strašnou kameru a ještě horší většinu výkonů, ale jestli nečuchá ředidlo, tak zcvoknul. Za zmínku stojí také naprosto neuvěřitelné karikatury charakterů v čele s tou kapelou blbečků. Fakt jsem se jim vysmál, když ten hejsek odříkal repliku, že se půjdou zeptat na práci do železáren. ROTFL. A Moravia Steel dodala ten hudební me(n)tal... Ale co bylo snad nejhorší: Když už dělají, že ty pseudohudební paskvily hrajou a zpívaj', docela by bodlo, aby seděl playback a byly tam slyšet hudební nástroje na který předstírají, že hrajou. Ne, přeplácnout to diskofilním tuc tuc to nezachrání. A rocker Pavel Kříž souložící přes kalhoty? Jááásně, perte to do mě... ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)

Reklama

Reklama