Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 7

Recenze (205)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere Cinemas Hostivař - Jeden z nejlepších animáčů, jaký jsem za poslední roky viděl. Krásně a naprosto věrohodně udělaná animace, hodně povedených vtípků a fórů a celých 90 minut je velmi slušná jízda, která ani na moment nenudí. A co je hlavní - na své si přijdou jak děti, tak i rodiče, takže zcela ideální rodinný film. Synek v kině vybuchoval smíchy :) 80% (with J+A) // (1.2.2019) HBO2 HD - Parádní animáč - za tím si stojím i po druhé projekci. Perfektní animace a skvělý humor po celých 90 minut. 80% (with J+A) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(43/2018) / Vcelku neškodná komédia ktorú nad vodou jednoznačne drží Domhnall Gleeson. Z čoho som bol hotový je kombinácia animácie a reálnych hercov, mal som pocit, že sme sa zase posunuli o hodný level vyššie v kvalite. Fóriky inak docela fádne, skôr také žartíky, ale niektoré vyšli, napríklad parádne prasa a tiež story o kohútovi mi otvorila oči :). Znovu tu máme ten typciký nedeľný poobedný kus. (6/10) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)

Reklama

Reklama