Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $115,253,424Tržby Celosvetovo $351,266,433Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,529,727Tržby za predaj DVD v USA $8,532,037║ Za pár šúp pohodový rodinný film z rangu Padingtona. Z občas troška prďáckym humorom ale zatiaľ ešte v znesiteľných mantineloch. Časom počítam že tieto filmy začnú byť otravné ako postupne sa stali Chipmankovia. Ale zatiaľ dobre, herci fajn. /60%/ ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka čo neurazí, ale ani nenadchne. Typický rodinný film so všetkým čo k tomu patrí. Byť inak nastavený tak by som si to možno aj užil. Takto som si len potvrdil, že personifikované zvieratá mi celkom lezú na nervy. Mimo to je tu ale naozaj výborný Domhnall Gleeson a očarujúca Rose Byrne. Priemer. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dějově naprosto banální, ale líbí se mi, jak dokázali tvůrci dokázali ryze dětskou knížku zmodernizovat a vkusně přizpůsobit současnému divákovi. Zajíci jsou jak roztomilí, tak i správňácky oprsklí, má to překvapivě dynamiku a hlavně je to natřískané situačním humorem od začátku do konce (kohout a jelen vedou), takže se očekávaná nuda nekonala. Jen ty až příliš moderní hudební vsuvky... ale jó, i ty byly nakonec docela snesitelné. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)

Reklama

Reklama