Reklama

Reklama

Wakefield

  • USA Wakefield (více)
Trailer 1

Jak by vypadal váš život bez vás? Howard Wakefield (Bryan Cranston) je na první pohled ztělesněním úspěchu. Má milující ženu (Jennifer Garnerová) a dvě dcery, prestižní práci právníka z Manhattanu a pohodlný dům na předměstí. Přesto se ale uvnitř dusí. Jednoho dne se v něm něco zlomí a Howard se ukryje v podkroví své garáže. Jeho rodina pátrá po tom, co se s ním stalo, a on je pozoruje z protějšího okna – špehuje svůj vlastní život jako někdo cizí. Když se jeho dobrovolná izolace protáhne déle, než plánoval, Howard začne přemítat o tom, zda je vůbec ještě možné vrátit se a žít stejně jako dřív? Snímek Wakefield, v němž podává dechberoucí, temně komediální výkon Bryan Cranston (Breaking Bad), nabízí provokativní pohled na to, co znamená náhle se vším seknout. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad perfektní a ať mi ni kdo neříká, že ho po shlédnutí něco podobného nenapadlo. Cranston je tady excelentní a jeho glosy jsou trefné, vtipné, kousavé i přemýšlivé, ačkoliv na můj vkus toho tady nakecal až moc. Proces, který vedl hlavního hrdinu k tomu, aby si ujasnil priority, mi narušily jen postižené děti, což byla z mého pohledu hodně laciná berlička. Ale budiž. Ovšem konec mě naštval řádně. Já sice chápu, že Swicord si asi nechtěl nikoho znepřátelit, ale tímhle se mu povedl pravý opak a nas*al úplně všechny. I tak to ale za vidění stojí. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Wakefield" stojí na skvělém hereckém výkonu a na samotném nápadu. Bryan Cranston opět dokazuje, že se stal jedním z nejschopnějších herců současnosti, i když už je mu lehce přes šedesát let. Nápad samotný dovede zaujmout, a to i proto, že je přetaven do snímku, který nenudí. Závěr považuji za odvážný a dobrý tah. ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo moc. Zrealizovaná představa, která nás čas od času napadá všechny. Jak se v jednu vteřinu rozhodnout, a když je toho života na člověka už moc, prostě ho na chvíli přestat žít a postavit se bokem. Samozřejmě, že konec přináší zklamání. Ale je vůbec jiný závěr možný? Kromě blázince a sebevraždy? ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Výbornej nápad na minimalistický drama o pár hercích, který ale v podstatě táhne jen B. Canston sám, jak rozmýšlí nad smyslem života a jeho vztahem se ženou a rodinou. Svý problémy vyřeší tak, že od nich v podstatě uteče, a nejdřív si to škodolibě užívá, doslova má radost z toho, jak potrestal svoji ženu. Jenže jak to celý pozoruje, začíná se sám rozkládat, až se dostane na úplný dno (dá se říct, že ve výsledku poníží sám sebe) a zjistí, že ta chyba byla vlastně někde jinde. Rozhodně to aspiruje na čtyři hvězdy, ale já je nedám podobně jako další místní hodnotící, protože ten otevřenej závěr je spíš na škodu, než k užitku. Katarze sice proběhla, ale bez vyústění a řešení... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme som si tak perfektne pospal, že ho určite odporúčam. Nie žeby to bolo nudné, len je to proste desná pičovina, ktorá si nezaslúži plnú pozornosť. One man show, so všetkými jeho vnútornými monológmi, prerodmi, myšlienkami, keksami a chujovinami len preto, aby zistil, že je úplny čurák a v závere sa vrátil vo veľkom štýle. Niekto tam potreboval ešte minútu navyše na vysvetlenie, ja nie, vsjo jasno. Nešlo o to, ako by ho prijali, ale o to, že to v sebe našiel, prekonal sa a odhodlal sa vstúpiť do tých dverí. No ale aby sme agóniu viac nepreťahovali, Garnerka mala asi najmenej textu v živote, Cranstona som mohol jebať a celé je to tak natočené, že kľudne môžte vidieť začiatok a koniec, stred prespať a o nič neprídete. 1 z 5 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kalifornii a trvalo iba 20 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno