Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (374)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešil ma ansámbel kvalitných hercov, ktorý nemali problém začleniť sa do natáčania buranskej komédie, kde je vidiecka časť Ameriky brutálne dehonestovaná svojou blbosťou, ale zároveň glorifikovaná za svoje vynaliezavé schopnosti. Nie každý Hillbilly je skrátka demento a má rad dobytok zo zadnej strany. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Se scénářem od manželky se nás Soderbergh snaží přesvědčit, že i lidé z Dixielandu mají rozum. Sice zvláštní, ale mají.. Protipól půvabu Oceanovy trilogie měl nalákat na špinavost a svéráznost povah z Biblického pásu, ale nešlo si nevšimnout, že se jedná jen o povrchový nátěr, který má dlouho problém vůbec vtáhnout do děje. U scény s dětskou MISS a Johnnym Denverem doteď nevím, jestli to bylo myšleno vážně.. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet síce obohraný (niečo v štýle návodu ako spraviť dokonalú lúpež), no snímok disponuje výbornou Soderberghovou réžiou a celkom premysleným scenárom, takže samotný návod na lúpež vyznel zaujímavo. Samozrejme, plán obsahoval veľa miest kde sa mohlo niečo pokaziť, alebo kde by realita dostala riadnu facku, avšak to ani nebolo podstatné. Dôležitejšie bolo, že sa na to pozeralo dobre, miestami to bolo i humorné a čas pri tom zbehol ako voda. Soderbergh vie skrátka príbeh divákovi zaujímavo podať, jeho štylistické prostriedky sú jedinečné. Až do takej miery, že mu človek prípadné nedostatky dokáže z časti odpustiť. Nadpriemer. 75/100 ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Trpí to podobnou dysfunkčností humoru a obskůrností postav jako BURN AFTER READING. Zoufale nevtipná 2-hodinová vidlácká taškařice, na níž nejzajímavější je melír a rádoby jižanský přízvuk Daniela Craiga, kterýmu tahle role asi přišla jako příjemný vysvobození z bondovský rutiny, ale moc prostoru se předvést mu teda script neumožnil. Moc nechápu, co Soderbergha zaujalo na scénáři, že měl motivaci točit 4. variaci svý loupežnický trilogie, ale budiž, jako režisér/kameraman je pořád nápaditý a není to úplně uzývaná řemeslničina. Ale bohužel jsme u něj tohle již viděli v mnohem lepším a hlavně zábavnějším provedení. Výkřik do tmy. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky mám rád. A když jsem zjistil, že Soderbergh natočil další vychytralou pytlačinu, tentokrát však pod palcem amerických rednecků s tím legračním přízvukem, nemohl jsem se dočkat, až to vočíhnu. Bohužel, ve výsledku jsem byl dost zklamanej. Celkový nápad toho, že promakanou loupež provedou dva vidláci je pěkný, ale implementován byl dost nudně a nefunkčně. Ano, jsou tam sekvence chytré a promyšlené, ale celkový průběh příběhu moc nedokázal udržet moji pozornost a přistihl jsem se, že spíše často koukám do mobilu a čtu si naštvané reakce od "vlastenců", kteří mi na youtubu píšou, že jsem vlastizrádce, protože nebudu volit Zemana. Naštěstí oba hlavní představitelé jsou sympaťáci (Ano, i Channing Tatum), takže tím se to krapet vyrovnává, plus film umí i pobavit. Ale jinak to byla nuda, sorry jako. Slabší 3* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama