Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohl to být fain polo/dokument o tom, jak je těžké dělat v Česku humor a že komici, aby se uživili maj vlastně takový nevděčný kočovný život. Jenže ve výsledku tenhle soubor egocentrických individuí udělal svému "řemeslu" spíš medvědí službu. A řekne mi už někdo, co je na tom Rudovi z Ovy tak zábavného? ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"My jsme prostě nejlepší na světě!" Tomu, že tato vystoupení mají úspěch v Plzni, Brně, Hradci Králové, Karlových Varech, Ostravě, Mladé Boleslavi a Liberci se nedivím, ale tomu, že mají úspěch i v Praze se divím převelice. Tam, kde jsou vtipné pointy nahrazeny lascivními vulgarismy můj smích nikdy nezazní. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Miloše Knora jsem párkrát na stand up viděl (v TV, nejsem fanoušek těchto žánrů) a musím říct, že i když tomuto člověku nečiní potíž vyjadřovat se vulgárně na kameru, o svých skečích alespoň přemýšlí. Což se o Pavláskovi a Rudovi říct nedá. A Ester Kočičková? O té se už za doby mého gymnaziování tradovalo, že šuká psy! Matonoha a Knor ok, ostatní postavit k pásu. Jako film neuspěje. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy TV Nova dostala mastnou pokutu od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání za zařazení snímku "Gauneři" do programu před 22. hodinou, neb se tam mluví hrubě, ba dokonce sprostě. Na Prima COOL krátce po 20.h "Komici s.r.o." předvedli již v prvních pěti minutách takovou smršť "čuráků", "prdelí" a jiných slovních průjmů, že český dabing Tarantinova výše zmíněného opusu proti tomu zní jako kurz společenské konverzace Gutha Jarkovského. Jinak ale tito "Komici" nabízejí celkem hovno, takže jsem se na ně bez pocitu ztráty ještě hodný kus před koncem vysral. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY ČURÁKU, MOHLI BYSME UŽ KONEČNĚ JET DO PRDELE?!...“ /// Tým geniálních a nevyzpytatelnejch komiků na cestách. Krátkej výstup (na louce) jak se stát komikem, předvede jasnej směr, jakým se bude „děj“ (v uvozovkách) posouvat. Exhibice a hlavně reklama na standup show týhle partičky. Ukázky, rozhovory (mezi sebou), stupidní sexuální narážky, nabitý kulturáky. Něco je ftipný, něco trapný – asi bude záležet na tom, jak to máte nastavený (humorově). Nalijme si čistýho vína. Jestli na těhle komicích a jejich výstupech ulítáváte, nejen že se možná najdete mezi obecenstvem, ale rozhodně si šáhnete do trenek (nejen Kočičkový). Já mám radši jinej druh prdele! Navíc jako film… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nervím, proč má Ruda ekzém. (pod vočima. Tam dole? To neříkal…) 2.) Pavlásek v trenkách mě dokonale vyrajcuje. (vlastně se u toho pokaždý udělám!) /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama