Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (209)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Paddington si udržel úroveň prvního dílu a byl jsem s ním vcelku spokojen, jen mi bylo líto, že se tvůrci zaměřili spíše na dětského diváka, což bylo hodně znatelné. I tak jsem se ale dokázal u filmu slušně pobavit, potěšil mě Brendan Gleeson, i pidirolička, ve které se ukázal Richard Ayoade, ale i přes svou spokojenost doufám, že se tvůrci nerozhodnou natočit i další pokračování, myslím, že by šla kvalita rapidně dolů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upřímně, ten medvěd je tak neskutečně roztomilej, že kdykoliv se objeví, tak se na film tak krásně a pohodově dívá. Za mě je to ten typ ideálního rodinného filmu, který děti potěší roztomilostí a rodiče nemá šanci urazit a naopak je častokrát rozesměje. Jediné slabší chvilky má film pouze ve chvílích, kdy se zaměřuje na lidské herce, kteří Paddingtonovi nedokážou konkurovat a přestože je film plný výborných herců, jejich eskapády, nejsou moc zajímavé. Paddington ale vše zachraňuje a je to jedna z nejsympatičtějších postav v dějinách filmu. ()

Reklama

remy 

všechny recenze uživatele

Víc takových pohodových filmů. Zase nechybí humor, který je ovšem vystavěn chytře, protože pravděpodobně nebude nudit ani starší publikum. Nechybí opět sympatické postavy, ke kterým se přidali pánové Gleeson a Grant jak nejlíp mohli. Paddington 2 je neobyčejně obyčejná rodinná podívaná, které je těžké vytýkat něco zásadního. A možná se povedla ještě víc, než minule. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Né že by se mi jednička nelíbila, ale upřímně mi tak trochu vyšuměla z hlavy a nezanechala ve mně nějaký silnější dojem. Asi proto jsem od dvojky moc nečekal, ale musím říct, že to bylo nakonec velmi milé překvapení. Vizuálně opět bomba. Krásné a originální zpracování (např. leporelo, závěrečný taneček ve věznici). Spoustu režijní nápaditosti. Navíc příběh fungoval mnohem více než v prvním díle a líbilo se mi i větší množství vtipných až parodujících scén. Opravdu naprosto skvěle vyvážený rodinný film, který uspokojí jak děti, tak dospělé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ospevovaná jednotka bola pre mňa miernym sklamaním a nič na tom nezmenila ani Nicole. Čakal som predsa len niečo dospelejšie a nie len veľmi slušný film pre deti. Dvojka ma však uchvacovala čím ďalej, tým viac a prebudila takpovediac toho detského diváka vo mne, ktorý sa už len málokedy ozve, pretože väčšina podobnej produkcie ide na istotu. Takže kúzlo Paddingtona som "objavil" až na druhý pokus a pravdupovediac som to vôbec nečakal. Áno, je to väčšie, hlučnejšie a farebnejšie, ako to už pri pokračovaniach býva, ale tentokrát našťastie aj lepšie. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (16)

  • Podobne ako vo filme Paddington (2014) aj tu je na konci titulkov veta: Počas natáčania nebolo ublížené žiadnemu medveďovi. (megajalec)
  • Z prezlečení, ktoré nosí vo filme Hugh Grant, bol jeho najobľúbenejší ten mníšky. (megajalec)
  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama