Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (209)

Morien 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil od začátku do konce, protože oproti prvnímu filmu, který byl celý o takových těch rodinných hodnotách, což mě ve filmech většinou nezajímá, je to prostě legrační dobrodružství. A navíc hezky implementuje bezodpadkovou dramaturgii. (Vím, že Hugh Grant si dělá srandu sám ze sebe, ale takhle nějak si představuju, že to vypadá u Toma Cruise doma.) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jednotku mám veľmi rád. Dvojka sa nesie v rovnakom druhu. Paddington je pre mňa v zásade veľmi super vec, pretože má morálne posolstvo, sympatických protagonistov a fungujúci humor. Nič viac netreba. Čo na tom, že všetci akceptujú prítomnosť medveďa, čo rozpráva, ako niečo normálne. V tomto je Paddington okúzľujúci. Plejáda vedľajších postavičiek poteší - odkazy na Van Damma a Chaplina tiež. Skrátka je to hravé a hlave plné režijných nápadov. Paul King dokázal z toho vytrieskať strašne veľa. A myslím, že to je jeden z tých dôvodov prečo som sa do Paddingtona ako postavy zamiloval. Skrátka nemajte radi medveďa, čo je taký dobrácky, že prinúti k úsmevu Brendana Gleesona. K dokonalosti chýbalo naozaj málo. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Britská pohodička, která na rozdíl od jedničky nepůsobí tak křečovitě a nehorázně baví parodováním různých žánrových schémat, z nichž nejlepší je určitě útěk z vězení s dokonalým Brendanem Gleesonem a závěrečná vlaková honička, která má spád i vynalézavost. Mohlo to být sice ještě mnohem více vtipné a odvázanější, ale Matthew Vaughn je na ostrovech zkrátka jen jeden. I tak ale režisérsky a herecky suverénní pokračování... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ospevovaná jednotka bola pre mňa miernym sklamaním a nič na tom nezmenila ani Nicole. Čakal som predsa len niečo dospelejšie a nie len veľmi slušný film pre deti. Dvojka ma však uchvacovala čím ďalej, tým viac a prebudila takpovediac toho detského diváka vo mne, ktorý sa už len málokedy ozve, pretože väčšina podobnej produkcie ide na istotu. Takže kúzlo Paddingtona som "objavil" až na druhý pokus a pravdupovediac som to vôbec nečakal. Áno, je to väčšie, hlučnejšie a farebnejšie, ako to už pri pokračovaniach býva, ale tentokrát našťastie aj lepšie. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Né že by se mi jednička nelíbila, ale upřímně mi tak trochu vyšuměla z hlavy a nezanechala ve mně nějaký silnější dojem. Asi proto jsem od dvojky moc nečekal, ale musím říct, že to bylo nakonec velmi milé překvapení. Vizuálně opět bomba. Krásné a originální zpracování (např. leporelo, závěrečný taneček ve věznici). Spoustu režijní nápaditosti. Navíc příběh fungoval mnohem více než v prvním díle a líbilo se mi i větší množství vtipných až parodujících scén. Opravdu naprosto skvěle vyvážený rodinný film, který uspokojí jak děti, tak dospělé. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (16)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama