Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to na MTV a tam to byl docela fakt nášup, někdy to byl nepochopitelný mazec, film taky ušel ale na seriál to fakt nemá, jestli někdo viděl film a neviděl seriál, a film se mu líbil tak mu vřele doporučuju seriál, který se poslední dobou začíná hodněkrát kopírovat jinými magory z anglie a německa ale na JackASS rozhodně nemají, seriál je síla tohle je dobrý úlet. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

Reklama

Raevan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by mohl natočit snad kdokoliv, jenomže my na to nemáme tolik debility a peněz jako tihle Amíci. Chvílema sranda, ale co je moc, to je moc. Parta bohatých Američanů nemá co dělat tak udělá praštěný videa, o tom jak do sebe mlátěj a náražej v nákupním košíku do zdi. A co byste čekali od Američanů....ti jim za to dávají obrovský peníze. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

U tohoto "filmu" se dá pochopit a respektovat celá škála hodnocení. Dva extrémní názory "Jsou to nezodpovědní, úchylný povaleči s neúctou k majetku i životu" i "Jsou to největší magoři, s nejnižším pudem sebezáchovy a můj vzor" se navzájem nevylučují, a ani se nedají vyvrátit. Oba jsou zkrátka pravda. Já se se svým přístupem zařadím jako ovce někam do mainstreamového středu. Osobně si myslím, že to mělo zůstat u seriálového zpracování, takto rozsekané záběry působí nesourodě, jak tematicky, tak spojením do celku. Některé pokusy jsou až příliš zvrhlé, každopádně za všechny velký palec nahoru. Koule na to, to po nich zopakovat, bych většinou určitě neměl. Bonusem zůstává, že jsem se i dost často zasmál (psycho prostřihy nebo wipeout), ale hodnocením i tak zůstávám v průměru. 60% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

První filmové setkání s bláznivou partičkou z MTV se nese v dusu takového oťukávání. Některé scénky jsou sice povedené, avšak celkový dojem je poměrně umírnění v porovnání s dvěmi dalšími pokračováními. Bam Margera potom co Ryan Dunn rozstřelil svůj golfoví vozík, řekl:"Ryan je příšernej řidič!". V souvislosti s tím, že před pár dny se Ryan Dunn zabil ve svém Porsche, mi to přišlo podivně dojemné :-(. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama