Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mno, proč ne, nezdálo se mi to až tak nudné, jak naznačuje zdejší hodnocení. Na druhou stranu je pravda, že Schneider se celkem rychle přejí, takže je asi třeba nesledovat jeho filmy moc často. Každopádně tahle varianta výměny těl rozhodně nedosahuje kvalit takových snímků, jako třeba Mezi námi děvčaty nebo ještě lépe Já jsem ty a ty jsi já - v obou zmíněných filmech to totiž táhnou oba vyměnění, zatímco tady si musí Schneider drtivou většinu času vystačit sám. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,081,594Tržby Celosvetovo $54,639,553 ║ Pásová komédia ako hrom z tuctovým Robom Schneiderom, a peknou tváričkou Rachel McAdams, ktorú by som bral radšej vo viac záberoch než v konečnom výsledku sa objaví, občas tu príde aj nejaký závan o podarenejší vtip ale celkovo to nie je žiadna výhra. Adam Sandler a jeho producentská podpora poväčšinou za moc nestojí, rovnako ako jeho krátky výstup v tomto filme. /40%/ ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Ač je to fakt ptákovina, neskutečně často jsem se u této komedie ze srdce zasmál a to je základ komedie, takže dávám lepší 3*, Schneider není buhví jaký herec, ale tenhle film mu sedl a jeho namyšlená středoškolačka je fakt skvělá. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a myslel jsem, že to brzo vypnu, ale viděl jsem to celé už 2 x a vždy jsem se skvěle bavil... Pro mě určitě nejlepší film od Roba Schneidera :-)! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hele, dobrá prdel! Rob naprosto ve svým živlu! Nejen, že role idiotů mu jdou náramně, ale zde nám dokázal, že má i mega potenciál skvěle zahrát buzeranta! Okolo něj se motá navíc spousta sexy bábovek v čele s Rachel, která byla i jako borec absolutně k sežrání. Bijáky na bázi lehké retardace a stupidity mi nevadí, kor když se v nich objeví nějaká ta prdel scénka, při které se rád pokochám! 70% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)
  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)

Reklama

Reklama