Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měla soudit ohledně Roba Schneidera, tak to určitě patří k těm jeho nejlepším komediím, protože to není tak nechutné, hraje tam Rachel McAdams a má to nějaký příběh, navíc jsem se u toho zasmála. Ale pokud bych to měla soudit jako normální americkou komedii, tak je to mírný podprůměr. Ale komedie to není špatná. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie plná drsného humoru. Absolutní ptákovina,bez pořádného scénáře. Jenže na druhou stranu, ať si to připustíte nebo ne, jde jednoznačně o nejzábavnější "schneiderovku". I když jsou vtipy brutální a přízemní, vy se opravdově smějete (navíc docela často) a přitom si neustále opakujete "tak to je hustý". ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná komedie o ženě v mužském tělě. Bolestivý pád ze schodů na stadioně mě moc nepobavil (nerad se dívám na cizí utrpení a vůbec mi to nepříjde vtipné), ale Rob Schneider se pitvoří dobře. Občas přijdou i zajímavé hlášky a člověk se neubrání uchechtnutí. V řadě věcí souhlasím s recenzí Dudka. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, co před x lety vidíte na půl očka v telce, ale když si jej po těch třeba deseti letech zopakujete, začnete se rozpomínat. Překvapilo mě, že jsem se několikrát nahlas smál, což se dá říct jen u hrstky současných komedií (které navíc úplně vymizely z kin). Jedna z nejlepších rolí Rob Schneidera spolu s Evropským gigolem...7/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama