Reklama

Reklama

American Horror Story - Delicate

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Po několika neúspěšných pokusech o umělé oplodnění si herečka Anna Victoria Alcott (Emma Roberts) nepřeje nic jiného, než založit rodinu. S tím, jak roste rozruch kolem jejího nedávného filmu, se obává, že se na ní něco zaměřilo – a to i na její snahu o rodičovství. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Baru.Class 

všechny recenze uživatele

Upadající pokračování ságy AHS a opět se potvrdilo, že obsazení neherečky do filmu/seriálu je prostě blbost. To co Emma Roberts tahá svým umem nahoru (tleskám) to nemilosrdně strhává do hlubin pekla Kim a její amatérismus. Tahle série se rozhodla jenom šokovat drsnou a místy nechutnou osobní tematikou ohledně problémů s početím v dnešní době a překroutila je do moderního podání pekelnýho feminismu. Jedna hvězda za Emmu a druhá za některý lekačky, co se povedly. Jinak ztráta času ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo vážně utrpení. Je až absurdní, že seriál je tak moc o ničem. A stopáž se proto nezadržitelně zkracuje až k finálním epizodám, které jsou na půl hodiny. Jediný důvod, proč vůbec přemýšlím o další řadě je, že má na scénu znovu přivést Coven. Byť je otázkou, zda to je nakonec dobrá vizitka seriálu, že již potřetí je třeba resuscitovat úspěšnou řadu s čarodějkami. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12. série: Už se fakt sama sebe ptám, proč si to furt dělám. Existuje přece tolik dobrých seriálů, na které si brousím zuby, ale z nějaké moji podivné loajality, pořád dávám AHSku šanci, i když vím už předem, že budu zklamaná. A opět. Asi tři díly se daly snést. Poslední série AHS jsou pro mě opravdu na hranici snesitelnosti, co se týče kvality a čím dál víc i hereckými výkony. Emma mě po dlouhé době svým výkonem téměř neuchvátila a ač nevěřím, že to říkám, Kim ji opravdu málem předčila. Tomu, kam tenhle seriál kvalitou i scénářem sklouzl se dá těžko uvěřit. Nefunguje tu téměř nic. Hororová stránka nula, spousta dílů je úplně prázdných, takže i když to má dílů jen devět, i to je podle mě moc. Prostě někdy je opravdu lepší si říct, že už to stačilo a neždímat to jako už třikrát zalitý čaj. Prosím, už ne! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

za mě se tedy poslední řada AHS absolutně nepovedla a i když sem po předchozích sériích nečekal zázrak tak mě stejně překvapilo jak moc špatné to bylo. Příběh ještě dejme tomu i když úplná originalita z něj zrovna neprýští. ale atmosféra žádná, herecky nuda a nepomohlo tomu ani snížení počtu epizod a ani zkrácení většiny z nich na délku kolem půl hodinky. Jako film nebo 2-3 dílná minisérie by to sice bylo špatné taky, ale nejspíš ne tak moc...40% ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série od, inu možná i od úvodní pětice. Teda mohla být, kdyby se drželo tempa úvodních šesti epizod a možná nezachvátila produkci SAG-AFTRA stávka.. V současnosti bojující Anna Victoria Alcott, v podobě navrátivší se tváře seriálu Emmy Roberts, na dvou liniích, aby souběžně mohla oslavovat úspěchy na herecké dráze i zasévat základy rodinného krbu, co je přednější, čemu dát přednost. Není větší otázka feminismu, než tato.. Volba nebude lehká, navíc když nejen se svým okolím se bude muset Anna postavit i skupince čarodějnic, které udělají vše pro to, aby Anna neuspěla.. Opět solidní příběh často uskakující do mystické či snad metaforické roviny a představuje moderní variaci na Rosemary má děťátko a do posledních chvíle si nejste jistí, kdo je na jaké straně.. Nejoblíbenější postavy - Anna Victoria Alcott (Emma Roberts), Siobhan Corbyn (Kim Kardashian) a Nicolette (Michaela Jaé Rodriguez). 75% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (3)

  • Tato série vychází z knihy „Delicate Condition“ od Danielle Valentine. (Edithiel)
  • Když je Anna (Emma Roberts) v obchodě, tak drží dětské oblečení. Poté, co se lekne, ho ale upustí. V dalším záběru už ho ale zase drží v ruce. (Duoscop)

Reklama

Reklama