Reklama

Reklama

American Horror Story - Murder House

(série)
Trailer 1
USA, 2011, 8 h 40 min (Minutáž: 39–52 min)

Hrají:

Dylan McDermott, Connie Britton, Jessica Lange, Taissa Farmiga, Evan Peters, Frances Conroy, Alexandra Breckenridge, Jamie Brewer, Denis O'Hare (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Rozmanité hrôzostrašné príbehy nás zavedú na doteraz nepoznané, tajomné či zakázané miesta a predstavia nám svojich výnimočných hrdinov. Navštívime strašidelný dom, ústav pre duševne chorých ale aj školu pre čarodejnice a iné desivé miesta.
Nový hororový seriál od Ryana Murphyho a Brada Falchuka, tvorcov fenomenálneho seriálu Glee, získal v roku 2013 prestížnu cenu Zlatý glóbus v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe televízneho seriálu (Jessica Langeová) a celkovo získal 14 cien a 53 nominácií. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TheGovernor

TheGovernor (hodnocení, recenze)

Nudnější serial než je tento jsem snad neviděl vydržel jsem jen asi 5 dílů.Vůbec  mě nebavý ty serialy kde má díl 40 minut a 38 minut se kecá v jednom domě a 2 minuty něco děje.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Patw

Mě tam ten NPH sednul jak prdel na hrnec teda...mohl by se klído oběvit i v další řadě:)

na příspěvěk reagoval Patw

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Taky vám Dandy v 11 díle v tom kožichu připoměl Leoše Mareše?:D

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Tak já tam teda nevidím skoro nic komickýho :) spíš jsou často nějaký scény dost nepříjemný a to mi stačí :)

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

NPH to aspon podle mě krásně oživil! Ale tahle řada je spíš komická než hororová, která by měla děsit a strašit.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Oni tam vážně šoupli toho NPH. :/ Tak jsem ho měl rád a tak se mi svou všudypřítomností znelíbil. No co se dá dělat.. nějak ty díly budu muset přežít. Ještě tam chybí ta Paltrow, co si o roli v AHS taky tak hezky napsala jako NPH.

na příspěvěk reagoval Deryll

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Viděl jsem ted 10 díl a jak je Pepper přijata do toho blázince, tak jak ta rodina zabila to malé děcko, to je ta stejná rodina jak byla v první sérii jak se jim narodil ten "mutant"? :)

na příspěvěk reagoval Asmodin

Lenka_J

Lenka_J (hodnocení, recenze)

Bloody13

Co jsem slyšela z rozhovorů se Sarah Paulson, tak prý Jessica po každé sérii prohlašovala, že je to její poslední. A Sarah se nechala slyšet, že by ji raději připoutala někde k židli, než aby ji nechala odejít ze seriálu, protože si to nikdo neumí bez ní představit, s čímž naprosto souhlasím. :) Takže pevně doufám v její návrat.

na příspěvěk reagoval ..Lucas..

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Deryll

Jop, vypadá to tak. Ale propojení s druhou sérkou bych tam neviděl, alespoň to neni podle mě důležitý. Jinak na dobrý cestě je i domluva s Jessicou Lange, která prohlašovala, že čtvrtá série bude její poslední.

na příspěvěk reagoval Lenka_J

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Začíná se šuškat cosi o tom, že pátá série bude hodně sci-fi: prej by se měla snad odehrávat v zakázaný oblasti USA a logicky se tak hemžit ufouny. Zní zajímavě.

na příspěvěk reagoval Asmodin, lost815, Deryll

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

elizha

já myslím, že ten poslední díly byl převratný až až a docela se nemůžu dočkat dalšího dílu

na příspěvěk reagoval elizha

elizha

elizha (hodnocení, recenze)

Ja stále nejako čakám,, co sa tam take zaujímave udeje,, zatial akoze 4seria nič moc.......ako som sa na nu tesila tak ma neskutocne nudí, neviem čim to je............

Uživatel Mr.Ripley smazal svůj příspěvek.

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

Teď si bude každý vybírat, kterou řadu si stáhne jako první, protože pro nezainteresované diváky to může být značně matoucí. Najděte viníka a pošlete na něj LOPATU!

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Djoker

Taky se mi to moc nelíbí.... Jakože chápu, že AHS je pokaždý o něčem jiným, ale to jsou i někteří další seriály a taky tu nemají hodnocení sérií jednotlivě. Proboha a to s těma epizodama nedělejte, to by taky pak měl každej 20.000 hodnocení :D

Djoker

Djoker (hodnocení, recenze)

Pěkně to tady kurvíte. Buď zaveďte možnost hodnocení jednotlivých sérií u všech seriálu přímo v profilu, případně i všech epizod jako na IMDb, nebo přestaňte vymýšlet kraviny. Mimochodem, co rozdělení Spartaca? Tam mají série taky vlastní podtitul.

na příspěvěk reagoval KevSpa, Petaxis

Související novinky

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

05.10.2013

Samozřejmě, ne doslova, i když by to byl asi zábavný crossover. Poté, co si Kick-Ass 2 v kinech nevydělalo ani na produkční náklady, je tahle série asi nadobro ukončená. Aaron Taylor-Johnson ale… (více)

X-Men versus Avengers: Ta postava je naše!

X-Men versus Avengers: Ta postava je naše!

26.05.2013

Většina z vás zřejmě o nějakém Quicksilverovi nikdy neslyšela. Komiksoví fanoušci jsou ale doma. Quicksilver alias Pietro Maximoff je Magnetův syn a Magneta určitě znáte. Jak už jméno naznačuje, je… (více)

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama