Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla opravdu drsná. Už jen první díl ukázal, co nás bude čekat. Spousta sexu, násilí a různých zvráceností. Přesně to se mi dost líbilo. Téma hotelu nabízí tolik možností, že se zde tvůrci opravdu vyřádili. Téma napovídá, že se tu nepotkáme s uzavřeným kruhem postav. Jenže chvílemi už jich tam bylo opravdu dost. I tak jsem si našla několik nejoblíbenějších. Evan Peters s jeho skvělým přízvukem, Liz Taylor, jejíž herce nehorázně obdivuju a ze všech sérií, kde hrál, zde zazářil nejvíc. A nakonec nesmíme zapomenout na Lady Gaga. Zezačátku jsem celkem měla dost obavy, co předvede. Ale páni! Ta ženská to tak neuvěřitelně okořenila, že to není možný! Role komplikované psycho hraběnky jí naprosto sedla a jsem ráda, že tam byla. Dokonce mi ani, jako jiným, nechyběla Jessica Lange. Vážně, ani jednou jsem po ní za všechny díly nevzdychla. Tolik propletených osudů, tolik příběhů.. Například linka s Johnem Lowem se mi dost líbila. Jeho herec byl skvělý. Vlastně taková spousta herců byla ohromná! Opravdu byla radost se na tuto sérii dívat a je to jedna z těch nejlepších. Byla bych jí dala pět hvězd, ale bohužel mi hrozně zklamal poslední díl. Úplně poslední scénu zcela nechápu, jedno z tajemství co mi zajímalo nejvíc (mučící příšerka) se vůbec nevyřešilo. Co naplat. Odkazy a propojení s předešlými sériemi udělalo radost nejednomu fanouškovi. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica na jednotku s hviezdičkou. Hoci ma Hotel neoslovil až tak, ako Asylum (a azda i Freak Show), počas prvých dielov som musel uznať, že ide asi o "najvyladenejšiu" sériu spomedzi všetkých. Lady Gaga úplne bez problémov nahradila Jessicu Lange, Evan Peters dostal asi najlepšiu rolu od prvej série (vrátane) a Denis O´Hare jednoznačne mal byť nominovaný na Zlatý glóbus za najlepší ŽENSKÝ (!!!) herecký výkon. Zvrátenosti (sexuálne, aj krvavé) dosahujú vrchol asi práve v tejto sezóne. Bohužiaľ, druhá polovica sa začne pomaly ale isto rozpadávať a nespasí ju už ani cameo pár postáv z Muder House a Coven. Samotné prostredie hotela každopádne parádne. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coven a Freak Show mě za srdce nevzali a dlouho jsem se rozmýšlel, jestli se do Hotelu vůbec pouštět, ale nakonac jsem byl rád, že jsem to udělal. Tvůrci najeli zpět do kolejí prvních dvou sérií a poslali na jídelní lístej mix z hororu, psychologického thrilleru, kriminálky a poněkud zvrácené romantiky, to všechno smíchané s koktejlem obskurních postaviček, podávané v prostorách pompézního ubytovacího zařízení z dvacátých let. Jediný problém bych tu viděl v tom, že některé díly se do temnoty nořily až moc a stávaly se nepřehlednými. K hercům nemám jedinou výhradu, každopádně zaujal mě Denis O'Hare a špatná překvapivě nebla ani Lady Gaga, ačkoliv na Zlatý glóbus to podle mě nebylo. Hotel u mě zabodoval, takže doufám, že to další řady potvrdí. 85% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek super, někdy v polovině série mě Hotel tak nějak přestal bavit, ale nakonec jsem dojel i druhou polovičku a jsem spokojený. Pro mě asi dokonce i druhá nejlepší série AHS (po Asylumu). Pomohlo hlavně, že Jessica Lange si dala pauzu (v posledních sériích hrála pořád to samé a už to bylo nudné), Lady Gaga místo ní do Hotelu přinesla vlastní zvláštní auru. Tak snad Murphy neudělá podobnou chybu a nenechá nás, abychom se v jí v nadcházejících sériích přejedli podobně jako Jessici. A také bych bral nějaké zcela kladné postavy, ale na to si v tomhle panoptiku výstřednosti asi můžu nechat zajít chuť. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PILOT: Je to prostě dobře zahranej, napsanej a natočenej úlet do života psychopatů, feťáků, deviantů, unesených lidí, zlomených policistů a lidí v matracích. Po pilotu ,,slabé" 4* ale věřím tomu, že si to úroveň udrží, ne jak u Coven a Freak show. Gaga je odporná ale i tak ji žeru. Padlo moc otázek na které se už odpovědělo tak mě zajímá jak to bude dál. U pátýho dílu zdar. PO PÁTÉ EPIZODĚ: Pořád si to drží skvělou atmosféru a úroveň. Čtvrtý a pátý díl jsou navíc tak překvapivě obohacující, že se mi Hotel líbí asi nejvíc ze všech sérií. Jen celkem nechápu kam nás dovede dějová linka ze školy, ale uvidíme. Zřejmě zdar až u finále. FINÁLE: Stálo upřímně za hovno, nebýt happy endu, dám 5*. Takhle je to po Asylum druhá nejlepší série spolu s první sérkou. 4* bohatě stačí. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Činy sériového vraha, ktorý vraždí podľa kresťanského Desatora, sú inšpirované filmom Sedem (1995), v ktorom vrah vraždil podľa siedmych smrteľných hriechov. (BlackTom)
  • Devátá epizoda "She wants revenge" má stejný název jako kapela She want revenge, kterou v seriálu několikrát uslyšíme. (LilyDeLarge)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama