Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem toho od Hotelu čekala hodně, ale hned úvodní díl mě zklamal. Měla jsem s tím stejný problém jako s Asylum, příliš přeplácané - místo toho, aby se tvůrci zaměřili na hotel a na jeho "hrůzy" tak do toho zbytečně cpali upíry a kdoví co všechno. Myslím, že tam nebylo třeba dávat tolik "nechutností", ale zase na jejich poměry to bylo celkem v normě. Lady Gaga tomu navíc dodala šmrnc a naprosto perfektně se tam hodila. Co se mi ale vyloženě nelíbilo bylo, jak se snažili dokázat, že celý seriál je místo antalogie jeden naprosto promyšlený příběh. Snažili se to propojit za každou cenu, i když to nedávalo smysl. Přišlo mi zvláštní, že když se tam objevila Sarah Paulson jako postava, kterou hrála v první řadě, nikdo se nepodivil, že vypadá jako Sally. A to s Queenie si mohli totálně odpustit. 2* ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery !! Opět nemůžu jinak než 5*. Čekala jsem na novou sérii a dostala jsem víc než jsem chtěla.. Ačkoliv je výjimečně jen 12 dílů (why?) tak skvělé. Zakončení zvláštní ale líbilo se mi, uzavřely se děje všech osob jen jsem čekala trošku větší rozvinutí co se týče Hraběnky. Prvních pár dílů jsem si říkala, že je to opravdu jen erotika v potocích krve :D) ale časem mě to uhranulo víc než poslední dvě série. Když jsem se dočetla, že v sérii nebude Jessica Lange a nahradí ji Gaga tak má reakce byla že co? Gaga? Ta zpěvačka s divnými hadry? ...Překvapila, byla dokonalá a doufám že bude i v dalších sériích i když nevím jestli ji tak dobře nesedla jen tahle role (to jí opravdu bylo šité na míru, nemusela skoro hrát.), ten Golden Globe si zasloužila! ... Jinak co se týče úvodního intra tak perfektní, ne děsivé ale pěkné. Hudba opět dokonalá, efekty taktéž, hlavně se mi líbil drápek Gagy :)). Spousta scének mi opět uvízla v hlavě hlavně Sally - internet, Queenie v hotelu, smrt Liz, všechny scénky s Gagou které jsem si fakt plně užívala, Holden a ten jeho roztomilý kukuč, hlas P. Marche, Devil's Night. . Oblíbené postavy: Hraběnka, Sally, Holden, James Patrick March, Aileen Wuornsová. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rapídne sviznejšie. Jedna vražda v kombinácii s jebačkou strieda druhú, pričom “Lejdy Gaga” je napriek tomu jej podivnému ksichtu fakt mašina. Celá séria je poňatá sexisticky, i vražedne zároveň, no a zrejme z týchto dôvodov je samotný divák viac než “spokojný”. Konečne som teda dobehol resty, teraz môžem v klude očakávať desiatu sériu, ktorá bude dúfam aspoň tak solídna, ako táto, respektíve “Asylum”. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Gaga dycky vypadala trochu jak Marylin Manson, ale spolu s plešatou Liz (Denis O'Hare) jsou to vzhledově nejujetější postavy. Hraje si to na strašnou nahotu, ale nikdy tam nic není vidět - třeba Lady Gaga nikdy neukáže ani bradavky (má je vůbec?), i když po tom zas nějak netoužím. Jinak si s náma ale scénáristi zase třou prdel a až si ji vytřou, budeme uplně vytření, dosucha jak vybělenej anál. Nedomyšlené koncepty, nedomyšlené závěry, nedomyšlené zápletky, nedomyšlené. Prostě to má stejně blby nápady, je to překombinovany, je tam moc dějovejch linek, takže se to stává nepřehledné a hlavně: nesmyslné!!! A to tomu nemůžu odpustit. Je dobry, že tam je hodně krve, ale ani krev a vraždy nejsou zajímavé, když je nudnej děj. Připadlo mi to, že už se tam ty mrtvoly hromaděj jenom tak, aby se neřeklo, že v nějakém díle žádná nebyla. A nemůže se to rozhodnout, jestli to má být víc o upírech nebo o tajuplném vyvražďovacím hotelu s hmotejma duchama. Jinak opět je to plné herců z předchozích sérií a opět to nevnímám u víc než dobré poloviny z nich jako dobrej nápad. Navíc oni použili herce na dvě různé postavy i jen v této sérii (feťačka/médium Sarah Paulson, model/herec Finn Wittrock). Celkově Hotel zapadá do průměru americkejch hororovejch storí, ale samotná americká hororová storíe je podprůměrná, takže tohle si u mě moc dobře nevede. PS: žádnou hororovou atmosféru to nemá, jenom vyvražďovací. Nůdá. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série se odehrává v hotelu. Atmosférou to trochu připomíná 1. sérii a je to lehce propojené i se 3. Hotelu Cortez se nachází v L.A. a je plný duchů a podivných lidí. Funguje totiž stejně jako dům z 1. řady. Pokud v něm umřete, zůstanete v něm navždy jako duch. Opět je tu spousta herců z minulých sérií. Lady Gaga to celé táhne jako upírka. Upírů je tam víc. Evan Peters hraje původního majitele hotelu, který se vyžívá v zabíjení lidí. Denis O'Hare hraje transsexuála. Wes Bentle představuje policajta, který ztratil syna a bydlí v hotelu. Časem o něm vyjde najevo nečekané odhalení. Objevuje se tam spousta dalších individuí. Konec mě trochu zklamal. Celkově je kvalita série dost kolísavá, ale řadím ji mezi ty lepší. Každý rok se v 30. října v hotelu koná setkání sériových vrahů neboli Ďáblova noc. To je celkem zajímavé. Nejlepší byl Zodiak. Nikdo totiž neví, jak vypadal. :D Těším se na další sérii. :) "Chtěl bych pokoj číslo 64." ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Série se začala natáčet 14. července 2015 v Kalifornii (Los Angeles). (Varan)
  • Celý hotel Cortez, aj s postavou jeho zakladateľa (Evan Peters), je inšpirovaný skutočným sériovým vrahom Henrym Holmesom, ktorý v roku 1893 otvoril počas Svetovej výstavy v Chicagu svoj vlastný hotel, kde podľa odhadov mohol zavraždiť až 230 ľudí. V roku 1896 vo Philadelphii bol odsúdený na trest smrti a obesený. (BlackTom)
  • Rukavice Hraběnky (Lady Gaga) sloužící k vraždění jsou vyrobeny z 10 000 krystalů Swarovski. (Quentin10)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama