Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postapokalyptické AHS? To by nemusel být tak úplně špatný nápad. Navíc se dočkáme propojení s Murder Housem, Covenem i Hotelem, připomeneme si několik let neviděné postavy a herce (ano, Jessica Lange je zpátky, báječná je Emma Roberts i Taissa Farmiga, Lily Rabe, Frances Conroy)... novým hostem je nesmrtelná Joan Collins, která dokáže překvapit všechny ty, kdož by si mysleli, že po 80. narozeninách patří herečky už do domova důchodců. Ano, pokračování starých zápletek jsem sledovala se zájmem, ale celek byl velmi unavující. Nerada míchám sci-fi s hororem. Poslední tři série se hodně vymkly kontrole a více experimentů už opravdu neocením. Snad návrat do Freak Show? Ale ten příběh už žádné mezery nemá. Nebo Asylum? Bože, chraň. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Murphy se v hororovém žánru vrací k nejúspěšnějším řadám a konečně také s řadou velmi dobrou, po několika průměrnějších. Dost se to opírá o nostalgii v návratu oblíbených postav, ale má to skvělý komplexní příběh a dodává více prostoru postavám, kterého tolik neměly, stejně tak jako dává prostor novým skvělým postavám. Bohužel až příliš ohýbá vlastní pravidla. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna „American Horror Story: Apocalypse“ je za mě jen další ukázkou toho, že se tvůrci chtějí hodně patlat v originalitě, chtějí být jiní, zajímaví, ale nakonec z toho vylézají jen přeplácané paskvily, které mě osobně nebaví a sleduji je jen ze setrvačnosti. Osmá sezóna je toho příkladem, trochu doufá, že devátá bude opravdu jen slasherová... Sázet na to ale nebudu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá sezóna mě od počátku příliš neoslovila, protože mi přístup tvůrců k jaderné katastrofě a následné radiaci silně připomínal neskrývané diletantství tvůrčího kolektivu seriálu The 100, později jsem měl pocit, že se situace zlepšuje, ale to netrvalo dlouho. Apokalypsa mě nejvíc zaujala tím, že vlastně nepřinesla žádný horor. Uznal bych ještě označení mysteriózní, ale po hororové atmosféře nebylo ani památky. Pobavily mě alespoň návraty k předchozím sériím, nepobavilo mě ale jejich finální zaříznutí. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se seriál vrátil do svých starých zaběhnutých kolejí, určitě za to může i návrat oblíbeného Covenu nebo Jessicy Lange, bože jak ta mi v tom seriálu chybí! Třeba jí díky této sezóně Ryan přemluví, aby se zase vrátila, protože nejen skvělé příběhy a stále se držící obsazení, ale i ona byla velkým tahounem AHS. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Série se začala natáčet 16. června 2018. (Varan)
  • Tato série doposud propojuje nejvíce sérií návratem mnoha postav. Z Murder House (2011) se vracejí Billie Dean Howard, Tate Langdon, starší Michael Langdon, Moira O'Hara, Violet Harmon, Vivien Harmon, Ben Harmon, Rubber Man, Elizabeth Short, Beauregard Langdon, Constance Langdon a zdravotní sestra Gladys. Z třetí série Coven (2013) Cordelia Goode, Madison Montgomery, Myrtle Snow, Misty Day, Queenie, Nan, Stevie Nicks, Papa Legba, Nan a Zoe Benson. Z páté série Hotel (2015) se pak vrátila postava Jamese Marche. (hansel97)
  • V čase 20:36, kdy začne utrhnutá hlava Mead zpívat, se jedná o první píseň zazpívanou počítačem Daisy Bell. Je to narážka na to, že se nejedná o člověka i přesto, že tak vypadá, ale stále se jedná o naprogramovaného robota. (Agressor69)

Reklama

Reklama