Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +příběh, herci, námět, scénář, hudba... -starší publikum to nemusí příjmout/// Skutečně jedna z nejlepších komedií, kteréžto kraluje jak Jamie Lee Curtis tak rovněž i Lindsay Lohan. Když jsem snímek viděl poprvé, tak jsem se nepřetržitě chlámal, bavil a težko popadal dech. I když film nejlépe zachytí diváci ve věku 15-20 let, tak si myslím, že pokud starší publikum přihmouří oči nad "pohádkovostí" tak se mohou rovněž skvěle bavit. Výborní byli i ostatní herci. Potyčky mezi dědou a vnukem. Snoubencem a dcerou atd. vše bylo prostě bezchybné, zábavné. Nechyběla zde romantika, poučení, vtipné situace. Vedle pasti na rodiče asi nejlepší film Lindsey Lohan. Celkově filmů zatím nemá moc, ale těším se na její nové a doufám, že i nádále tahle herečka bude patřit mezi mé oblíbené. PS: chce to pokračování./// Celkem 93%/// ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak často někomu řekneme: " jo, ty víš prd, jak mi je, nejsi v mý kůži", ale nikdy se nám nestane, abychom si ty "kůže" mohli prohodit a vyzkoušet si to. Máma a dcera v tomto filmu tu možnost dostaly a poznaly, zač je toho loket. Byla to parádní jízda a pro mě především v partu matky, tedy dcery v matčině kůži, blahodárný zážitek. Jak se zmocnila kreditek a šla nakupovat hadry, na piercing a ke kadeřníkovi nebo jak se postarala o psychopacienty. A když "jela" v talkshow ke "své" knize a fanoušci si jí podávali nad hlavou, to mi už smíchy tekly slzy. "A jakpak se cítíte vy?". Děkuju, dobře. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zdravá nenávist mezi dospívající dcerou a její konzervativní matkou je v dnešní době docela běžná věc. No, a tak dlouho si lezly krkem, až jejich hádky vyslyšela stará Číňanka, a světe div se, ráno měly vyměněná těla. A zároveň i úlohy. Staromódní matka se tak musí postarat o dceřiny školní resty se zasedlým profesorem a o jednoho sympatického mladíka; dcerunka-rebelka zase o matčiny pacienty a mírně rozladěného snoubence. A povedená komedie je na světě!! 95 minut uteče jako voda, člověk ani nemá čas se nudit. Navíc když na plátně dominují Jamie Lee Curtis a o generaci mladší Lindsay Lohan, kterou si toho času všichni spojovali především s roztomilými dvojčátky z rodinného snímku Past na rodiče. Jenže ona dospěla, fyzicky dozrála a herecky se máme na co těšit. Trošku morální, místy neobratné, přesto jedna z nejlepších rodinných komedií (z americké provenience) uplynulých let!! ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení - ****1/2 ... To, co v téhle komedii předvádí Jamie Lee Curtis i mladá Lindsay Lohan je naprotosto neuvěřitelné. Stejně jako spousta opravdu vtipných situací. Pro mě osobně jde o "komedii roku". Velice příjemný film, který neztrácí tempo a naštěstí se vyhýbá i sentimentálním a moralizujícím scénám, kterých je tu minimum. Po dlouhé době inteligentní komedie, při které jsem se smála po celou dobu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)
  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)

Reklama

Reklama