Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je překvapivé, jak ještě může v dnešní době tak neoriginální námět natočit tak vtipně a svěže. Nenudil jsem se ani na chvilku, hláška střídala hlášku a mělo to skvělý tempo. Jamie Lee Curtis je skvělá a Lindsday Lohan dokazuje, že před pár lety ještě uměla výborně hrát. No prostě hodně příjemná komedie, která určitě pobaví i po několika shlédnutích. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Obě hlavní herečky předvedly opravdu parádní výkony, které je radost sledovat, zvlášť Jamie Lee Curtis si celý film ukradla jen pro sebe a v těle své pubertální dcery je neodolatelná. Výjimečně nezůstalo jen u originálního námětu, ale vše bylo podpořeno i přesným scénářem a pořádnou dávkou seriózního humoru, s nímž tvůrci vážně nešetří. Nehledejme v tom žádné intelektuální nebo emocionální roviny, na to Freaky Friday navzdory snaze nemá, ale chtějme se pouze dobře a neurážlivě pobavit.... 80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ale nepříjemně odfláknutý. Proč se trápit tím, jak to všecko vznikne. Prostě do toho obsadíme jednu mladou nadějnou oblíbenou a starou harcovnici, která toho má tolik za sebou. Ty si mezi sebou vyměněj role a uvidíme. Proč by to tvůrci ztěžovali tím, jak to všecko vzniklo? Prostě čínská legenda a je to. Každopádně cíl, za kterým oni mají dojít je jasný a zřetelný už od začátku a já jsem se docela příjemně bavil. Hlášky občas padnou, příběh rychle plyne, ale na víc jak na tři hvězdičky to dle mého rozhodně nemá. Prostě průměrná komedie, i když zajímavě vymyšlená. Kam se hrabe na ty příběhově opravdu tupé. Ale celkovým dojmem podle mě prostě průměr. --- Tahle kniha je, no... Napsala jsem ji. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

90%I když je námět sebeohranější, když se ho chopí dobrý scénárista a do hlavních rolích jsou obsazeny šikovné herečky, může i přesto vzniknout podívaná, které dosahuje pětihvězdičkové kvality. Extrémně vtipná komedie se úžasnou "maminkou" Linsday Lohan a její ještě lepší zlobivou "dceruškou" Jamie Lee Curtis je tak svižná a zábavná, že ji člověk odpustí i to patetické finále. Navíc je to i perfektní hudební nářez a český dabing se tentokrát extra povedl (Zlata Adamovská opravdu exceluje). ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné ("Freaky Friday") knihy Mary Rodgers z roku 1972. (Terva)
  • Fotky, které si můžete prohlédnout během úvodních titulků, patří skutečně Jamie Lee Curtis (Tess Coleman), ale je na nich se svou pravou dcerou, Annie Guest. (viperblade)
  • Když Anna (Lindsay Lohan) přijde ze školy a začne Harryho (Ryan Malgarini) honit po domě za to, že jí tloukl do kytary, má tričko oblečené obráceně, ale když sejde do garáže na zkoušku s kapelou, má ho zase normálně. (Aknah)

Reklama

Reklama