Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš nějakou tuctovou americkou sračku pro teenagery, ale nakonec se mi tato komedie i docela líbila. Samozřejmě že hlavně díky skvělému výkonu mé oblíbenkyně Jamie Lee Curtis, ale ani Lindsay Lohan nebyla překvapivě vůbec špatná. Obě dámy to pro „proměně“ těl pořádně rozbalily a já se opravdu královsky bavil. Bylo to však dáno i celkem dobře napsanými postavami, nechybělo několik opravdu dobrých hlášek a slušná porce humorných situací. Nicméně se svým fotříkem bych určitě měnit nechtěl… ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Obě hlavní herečky předvedly opravdu parádní výkony, které je radost sledovat, zvlášť Jamie Lee Curtis si celý film ukradla jen pro sebe a v těle své pubertální dcery je neodolatelná. Výjimečně nezůstalo jen u originálního námětu, ale vše bylo podpořeno i přesným scénářem a pořádnou dávkou seriózního humoru, s nímž tvůrci vážně nešetří. Nehledejme v tom žádné intelektuální nebo emocionální roviny, na to Freaky Friday navzdory snaze nemá, ale chtějme se pouze dobře a neurážlivě pobavit.... 80% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +příběh, herci, námět, scénář, hudba... -starší publikum to nemusí příjmout/// Skutečně jedna z nejlepších komedií, kteréžto kraluje jak Jamie Lee Curtis tak rovněž i Lindsay Lohan. Když jsem snímek viděl poprvé, tak jsem se nepřetržitě chlámal, bavil a težko popadal dech. I když film nejlépe zachytí diváci ve věku 15-20 let, tak si myslím, že pokud starší publikum přihmouří oči nad "pohádkovostí" tak se mohou rovněž skvěle bavit. Výborní byli i ostatní herci. Potyčky mezi dědou a vnukem. Snoubencem a dcerou atd. vše bylo prostě bezchybné, zábavné. Nechyběla zde romantika, poučení, vtipné situace. Vedle pasti na rodiče asi nejlepší film Lindsey Lohan. Celkově filmů zatím nemá moc, ale těším se na její nové a doufám, že i nádále tahle herečka bude patřit mezi mé oblíbené. PS: chce to pokračování./// Celkem 93%/// ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som neuveril, že dám takémuto filmu štyri hviezdičky... Bohužial ( bohudík ) "Medzi nami dievčatami" je natoľko strelene milý príbeh, že si ozaj zaslúži moje hodnotenie. Curtis je úžasná a priznávam bez mučenia, že i bulvárom pretriasaná Lindsay dokáže zahrať svoju úlohu. ( Priznávam, že som ju podceňoval ). Fajn zábava, odporúčam. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Komedií s nedobrovolnou výměnou identit tu už bylo ne snad moc, ale rozhodně jich taky nebylo pár. Tady to má protentokrát na svědomí čínská magie (nebo co) a potýkat se s ní musí dvě pohledné dámy rozdílné jako den a noc (jak jinak). A protože Jamie Lee a Lindsay hrají matku a dceru, je to nejenom komedie s nějakou tou romantikou, ale rovnou i komedie rodinná. A ne špatná - i když z většiny je snadno předvídatelná, leccos zachraňuje nesporný komediální talent obou hrdinek. A i když neuvěřím tomu, že by si kterákoliv žena včetně Lindsay "Sněhurky" Lohan stěžovala, kdyby měla ve zralém věku (BTW nemyslím si, že Jane Fonda je ve VELMI zralém věku jak to tvrdí v té reklamě na krém, co se s ním dá rovnat vlnitý plech;)) tělo Jamie Lee Curtis, rozhodně se nebudu vrhat po ovladači, když v televizi naskočí tenhle film - právě kvůli ní spíš naopak;) Těch o trošku víc než devadesát minut je akorát, abyste tvůrce nezačali podezírat, že to zbytečně natahují, a vlastně tak nějak všechno tady dává dohromady velmi povedenou žánrovku. I když osmdesátku cítím jako trochu nadhodnocenou, sedmdesátka by byla zase málo. Prostě čtyři hvězdy a šmitec. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)

Reklama

Reklama