Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na půdorysu parodování televizních zpráv, dokumentů a reklam vznikla zábavná reflexe své doby se solidním nadčasovým přesahem. Na konci každého dílu se objevovala krátká "sklepácká" parodie jazykových kursů němčiny Alles gute v podání Milana Šteindlera a Davida Vávry. Prvních pět dílů moderoval Vlastimil Zavřel, zbytek Petr Čtvrtníček. S minimálním rozpočtem se dařilo vytvářet solidní napodobeniny předražených televizních reklam, nevybíravé satirické šlehy se nevyhnuly patrně žádnému z významých politiků a hrubozrnný humor se čas od času setkal se silným odporem "postižených" celebrit, jejichž protesty patrně přispěly ke stažení pořadu z vysílacího schématu České televize. Kultovní televizní pořad devadesátých let. (MarekMotor)

(více)

Recenze (258)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Kvalitní, kulturní a chytrá zábava. Snad vyjde v levných cd. Vyměnil bych to za jakéhokoli namluveného Horníčka a jemu podobné. Toto je něco, co stojí mimo tradiční zábavu. A v tom je to skvělé a průzračně krásné. Když se na to dívám je to, jako bych se vynořil ze špinavé vody a konečně viděl čistotu. Tu čistotu, která bují z této komedie. ()

bonduelle 

všechny recenze uživatele

Nepatrně ujetá srandička, kde je skoro všechno divný. Tak divný, až je to místy skutečně i vtipný. Nedokážete-li se povznést opravdu, ale opravdu nad cokoliv, trefí vás u toho šlak. Pro ty ostatní: "Alles gute" uber alles. p.s. nikdy neodcházejte na toaletu, pokud máte na stole něco, co ještě po návratu hodláte pít :-) ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Tak takhle má vypadat zábava. Ač už jde o film či o pravidelný pořad vysílaný v ČT. Přesně tento styl humoru mi moc sedí. V televizním pořadu jasně dominuje Petr Čtvrtníček, který má neskutečně přesvědčivý a dokonalý smysl pro zábavu a umí se vžít do kterékoliv situace jako nic. Tento pořad má jedinou chybu a tou je to ,že se již nevysílá! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne. Možná to v době, kdy to bylo aktuální, vtipné bylo, ale teď, kdy jsem schopen všemu rozumět, nepřijde mi vtipné takmer nic! Ne a ještě jednou ne. Od odpadu dělí jen Čtvrtníčkův kamenný xicht. Jde asi jasně o předchůdce Tele tele a podobných, ale opravdu. Co díl, to max jedna povedená hláška... To je pro mě fakt málo... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád sarkazmus. Nevadí mi ani irónia v podobe zosmiešňovanie národa či ich vysoko postavených hodnostárov. Lenže toto mi prišlo dosť trápne, a tak táto česká sóda, úplne vyšumela do prázdna. Za mňa odstupom času skúsenosť s filmom, ktorý ponúkol len minimum komediálnych vložiek, kedy jedna scénka priemerná, striedala scénku hlboko podpriemernú. Nie, díky .. ()

Zajímavosti (6)

  • Tvář, která se objevuje v úvodní znělce, patří fotografovi Karlu Mesnerovi, příteli Fera Feniče. (sator)

Reklama

Reklama