Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akční zombie řežba, co se může zdát jako půlhodinová rychlokvaška. Kennedy s Redfieldem machrujou jeden vic než druhej za doprovodu parádní hudby a vskutku nejvíc se povedla animace. Děj trochu předvídatelný, záporáci slušný husťáci, že ani ten Wesker mi tam nechyběl. Zombici natuněný a rychlý, ale to se dalo polknout. Delší stopáž by asi neuškodila. Doufám v další díly. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to dějově hodně připomnělo klasický "Resident Evil", protože jsou zde půjčené nějaké dějové prvky, snaha o pomstu na ženě, ale nakonec jsem měl i pocit, že se dívám tak trochu na Batmana jen bez Batmana. Jasně, dějově to prostě není nic výživného, ale za to vizuálně se na to opravdu dobře kouká. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, i jako fanoušek herní série musím uznat, že dějově se již svět Resident Evil nehezky vyčerpal. Samostatná epizodka "masové pomsty" šíleného překupníka biozbraní (zase novinka: A-Virus) svým primitivním, uspěchaným a ohraným dějem s mělkou "psychologií" nevtáhne, přestože do hlavních rolí zapojuje hned 3 oblíbené charaktery - Rebeccu, Leona a Chrise. Ještěže animace dobře vypadá a ta méně přepálená - kontaktní - akce nepostrádá "koule". 5/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší 3D film na motivy Resident Evilu. Daleko lepší než starší filmy(i když ty se mi líbily taky). Co taky naprosto vyniká je animace která je dokonalá. Líbilo se mi zkloubení hororu(Spencer vila) a akce jako z Residenta 6. Dost jsem se bál protože recenzenti tady n csfd film celkem hejtí(po dokoukání a přečtení pár komentářů, mi je ale jasné že hodně malé procentu hrálo hru),Leon a Chris zabíjejí BOW po stovkách. A hodně easter eggů potěší(jako například když se Aaron pomalu otáčí, což evokuje Resi 1). Za mě spokojenost jen hlavní padouch je trošku o ničem a klišé. Každej se mstí za něco což možná někoho znechutí, mě ale ne. BTW Neznalost plno lidí co nadávaj že tu nejsou zombie...... Já se jenom směju to píšou opravdu "profíkové", zombie tu nejsou jsou to BOW(Bio Organic Weapon) která se vyskytuje i ve hrách. Film se mi dost líbil, jen jsem trošku nasranej na ty "recenzenty" kteří očividně vědí o lore Resiho hovno. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejnovější animovaný Resi film bohužel celkem zklamal, pokud se bavíme o ději a scénáři celkově ... a moc tomu nepomohly ani facial animace propůjčené od Bioware. Nicméně určitě bych nezahazoval, jelikož pokud se soustředíme na poslední půlhodinku, tak ta je napráskaná akcí, která je opravdu na jedničku s hvězdičkou. Škoda, že jí tam nebylo kapánek více. Uvidíme, s čím japončíci vyrukují příště ! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)
  • Začátek filmu se odehrává ve vile z první hry herní série. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)

Reklama

Reklama