Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelně trapném druhém díle se rozhodl Keenen Ivory Wayans od Scary Movie odstoupit a pustil tak na režijní post Davida Zuckera, který má s parodií mnoholeté zkušenosti z filmů Bláznivá střela, Připoutejte se prosím!..., což mělo na sérii rozhodně blahodárný účinek. Scénář sice opět napsal Shawn Wayans, ale tentokrát podle Zuckerových rad. Nejdřív musel vzniknout hlavní filmový motiv volně inspirovaný parodovanými filmy, a až poté měl být obohacen samotnými situacemi... Třetí díl rozhodně překonal oba předchozí, smál jsem se, až jsem za břicho popadal, i když je pravda, že několik vtipů se nepovedlo a valná hromada dalších byla určena především pro zmlsané americké publikum a jeho podivný smysl pro humor. Samozřejmě je třeba znát parodované filmy, aby bylo možno jejich zesměšňování plnohodnotně ocenit. Rozhodně bravo, už se těším na další díl této čtyřdílné trilogie, jak tvůrci rádi prohlašují... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie, kterou já osobně řadím na stejný stupínek ne-li o něco vyšší jako první díl. Spousta gagů hlavně co se týče parodií na filmy Znamení nebo Kruh je velmi povedených. Samozřejmě prezident Harris v podání Leslieho Nielsena je pověstnou třešničkou na dortu. PS: Dle mého je Scary Movie 3 poslední zdařilá parodie. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Skery můví tři je nejlepší. Ovšem - jinak žádná sláva. Zatímco dříve se David vyžíval fórky v druhém a třetím plánu a parodoval postupy, klišé a charaktery, dnes vše vypadá jako klon - okopírované scény, exteriéry, kostýmy a dokonce i hudba (!!!) Scéna na pohřbu byla tupá, nejvíc kino bouřilo, když někdo někam spadnul nebo někoho něco praštilo, jemný odkaz na Připoutejte se, prosím! nepochopil nikdo. Klady: blonďatá Anna Faris, blonďatá Pamela Anderson, blonďatá Jenny McCarthy, vybledlý Majkl Džeksn a některé vtipy, které se mi ale téměř po zhlédnutí filmu vykouřily z hlavy. Lidé jsou ze země, emzáci z Uranu a kam se nám sakra odstěhovali tvůrci inteligentních parodií??? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Postava Mahalika (Anthony Anderson) se při testovacích projekcích divákům natolik zalíbila, že s ní tvůrci pro film dotočili ještě další scény, zatímco byl film už ve fázi postprodukce. (buzzwoody)
  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)
  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama