Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce, vyditelne a dost okázale slabší dvojce přichází trojka, která má s oběma díly společný maximálně název. Snaha o comeback Charlie Sheena a Leslieho Neelsona se nezdařil a Pamela si zase jednou za dekádu střihla miniroličku, kde ukazuje proč je u pánů oblíbená(u mě ne). Režie je o ničem a scénář je totální slepenec všeho co se v televizi oběvilo za posední 3 roky a dohromady to dává stejný smysl jako Shyamalan točící komedii s bandou pubertáků a americkým koláčem. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je prvním dílem z řady, který jsem s lehkým donucením uzřela, předchozí mě prostě nenalákaly. No a musím konstatovat, že jsem se bavila, i když chvílemi to byl trochu brutální humor. Možná je mé hodnocení příliš přemrštěné, možná je to tím, že jsem shlédla 90% všech filmů zde parodovaných (mimo 8 Mile, to bez hrůzy přiznávám, ale pochopila jsem - kupodivu). E.T. Jakson zůstane v mém top ten filmově bulvárních gagů ještě dlouho, stejně tak holčička, co je skoro vysvobozená z kletby, ale dělá si jen "prdel" a rapeři, co maj malý koule - no to prostě nemá chybu. Navíc jsem byla poučena, že v tom filmu "hraje" :-) řada skutečných hip-hoperů, což přidalo mému frenetickému smíchu ještě větší grády. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této série je opět díky několika velmi vtipným scénám koukatelný. Opět má tento film silná i slabá místa, ale to tak u parodií bývá. Ale spíše jsem se podivil, kolik filmů najednou zde lze zparodovat. Prostě i napotřetí je to průměrná podívaná, u které se člověk solidně pobaví. Takže i tentokrát uděluji tři hvězdičky, protože jsem se prostě a jednoduše velmi bavil, a o to u parodií jde. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelně trapném druhém díle se rozhodl Keenen Ivory Wayans od Scary Movie odstoupit a pustil tak na režijní post Davida Zuckera, který má s parodií mnoholeté zkušenosti z filmů Bláznivá střela, Připoutejte se prosím!..., což mělo na sérii rozhodně blahodárný účinek. Scénář sice opět napsal Shawn Wayans, ale tentokrát podle Zuckerových rad. Nejdřív musel vzniknout hlavní filmový motiv volně inspirovaný parodovanými filmy, a až poté měl být obohacen samotnými situacemi... Třetí díl rozhodně překonal oba předchozí, smál jsem se, až jsem za břicho popadal, i když je pravda, že několik vtipů se nepovedlo a valná hromada dalších byla určena především pro zmlsané americké publikum a jeho podivný smysl pro humor. Samozřejmě je třeba znát parodované filmy, aby bylo možno jejich zesměšňování plnohodnotně ocenit. Rozhodně bravo, už se těším na další díl této čtyřdílné trilogie, jak tvůrci rádi prohlašují... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Cameo: Tom Kenny (nie je uvedený v titulkoch) nahovoril hlas mimozemšťanov. (rador)
  • Scéna, kdy ředitel televizního vysílání vykřikne „A dvojčátka!“, paroduje tehdejší populární reklamu na pivo Coors Light. (buzzwoody)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama