Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (583)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je jediným dílem série, který se zábavností přiblížil takovým skvostům, jako jsou Žhavé výstřely 2 či Policejní akademie, což z něj dělá nejzábavnější díl série. První polovina filmu je výborná, parodující Kruh a Znamení. Zábavnost trochu klesla parodováním 8 míle, ale stejně se u většiny vtipů zasmějete. Ale s druhou polovinou film ztrácí kouzlo. Zde se budete smát o poznání méně. Povedených scén je zde opravdu pomálu (vzhled vetřelců je jednou z nich). Několik narážek stejně nepochopíte, pokud jste neviděli předlohy, ale s tím se setkáte u každé parodie. Ale byla nutnost zde obsadit Macy Gray? Ona snad musí hrát v každém druhém filmu (Training Day, Cesta kolem světa za 80 dní...). Charlie Sheen, Anna Faris a Regina Hall jsou nejlépe hrajícími aktéry. Výborný komediální talent prokázal jako vždy Leslie Nielsen a i Eddie Grifin a jejich účast ve filmu divákovi sledování zpříjemní. Jediná role (výstup Macy Gray se ani nedá označit za roli), která mi zde nesedla byl osobní strážce Prezidenta, kterého hrál Ja Rule. Jestliže se chcete pobavit u dobré komedie a máte rádi parodie, koukněte se na tuhle. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie, kterou já osobně řadím na stejný stupínek ne-li o něco vyšší jako první díl. Spousta gagů hlavně co se týče parodií na filmy Znamení nebo Kruh je velmi povedených. Samozřejmě prezident Harris v podání Leslieho Nielsena je pověstnou třešničkou na dortu. PS: Dle mého je Scary Movie 3 poslední zdařilá parodie. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zucker se dostal ke kormidlu, přizval si Charlieho Sheena a dokázal vrátit sérii alespoň částečně tam, kam původně patřila. Do vod snesitelné parodie, u které se dokážu od srdce zasmát. Původní směr bratrů Wyansových už je ale asi příliš zakořeněný, protože se občas vynoří stejný druh fekálie jako ve dvojce a to už nestačí zachránit ani krásná Anna Faris. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Síce to stále nie je film so scenárom, dramaturgiou a hereckými výkonmi, ale vo väčšine prípadov je vtipný. Niektoré scénky sú pomaly vrchol paródie, napr. keď zistíme, že kruh v tv je záchodová doska a niekoľko ďalších. Väčší problém vidím v tom, že sa tvorcovia snažili parodovať naraz toho príliš mnoho, úplne by stačilo reagovať na tri filmy. Lenže tu ide o komerčný dopad a čím viac odkazov do toho dajú, tým príde do kina viac divákov jednotlivých filmov. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně, kdy Becca (Pamela Anderson) zavírá ledničku, je vedle ledničky rozmotaná role kuchyňských papírových utěrek. Poté, co lednici zavře, je role v původním stavu. (AngelusCZ)
  • V závěru, když Cindy (Anna Faris) a George (Simon Rex) odjíždějí ze svatby, zapomenou Codyho (Drew Mikuska). Ten za nimi běží, ale v zadním okně není vidět. (Scelleton)
  • První film v sérii, který získal rating PG-13 místo R. Slovo „fuck“ oproti předchozím dvěma filmům v tomto díle zazní pouze dvakrát. (buzzwoody)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama