Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po dvojce která se moc nepovedla se tohohle pokračování ujal sám mistr parodie David Zucker a ta změna stylu je patrná a rozhodně k lepšímu. No a pokud dobře znáte jeho režijní rukopis a sedí vám tak je o dost pravděpodobnější, že se budete bavit víc než u druhého dílu. Trapný a nechutný vtipy ubyly a nahradily je ty čistě parodický střílející si z konkrétních filmů. Samozřejmě, že svůj tvůrčí vrchol už má Zucker za sebou, ale povedlo se mu tuhle sérii jakž takž nastartovat po tom co to vypadalo, že další pokračování už nemá smysl. Jenom ten Charlie Sheen mi přišel nevyužitý a znuděný jak kdyby ho to ani moc nebavilo, ale co už ušlo to.60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sam o sobe nefunguje. Strasne zalezi, jesli clovek zna filmy, ktery paroduje, protoze jedinej humor tu spociva v parodovani nejen hororovejch filmu. Obcas se sem sice hodi nejakej vtipek nesouvisejici s zadnym filmem, ale ty jsou vetsinou dost tragicky. Ale jelikoz jsem videl asi vsechny filmy, ktery tvurci parodujou, tak jsem se docela slusne bavil. Skoda, ze tu neni vic starejch znamejch z minulejch dilu, ale az zas tak spatny obsazeni tu neni. Trosku mi jen vadilo, ze z nejakejch scen slo vytezit vic, treba takovej Matrix je tu daleko vic, ale pouze ve vynechanejch scenach. Nicmene, film drzi jakz takz pohromade, par vtipu je vostrejch a da se u toho dobre pobavit a diky delce 75 minut nenudi. Lepsi 3*. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Začátek téhle úsměvné šílenosti byl trochu krkolomný, ale nakonec jsem se dočkal celkem slušné, občas drsnější zábavy v čele s trefně parodovanými Znameními, kultovním Kruhem a třeba 8 mílí, kterou jsem sice neviděl, ale i tak jsem pochopil většinu narážek. Samotný příběh sice nemá hlavu ani patu, ale to už bych chtěl asi moc. Pozitiva z filmu převládají a tak jsem byl ochoten odpustit i několik slabších a někdy i trapných momentů a scének. Nejvíc mě však dostaly exkluzivní a "znepokojující" záběry mimozemšťana - to nemělo chybu. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Oproti hovadské dvojce tohle bylo jako nebe a dudy. Sice je to stále jen na tři (a půl) hvězdy, ale už to mělo o level méně hnoje a o tři levely více zábavy. A u několika scének jsem se řehtal jako blázen. Potěšil i Leslie Nieslen v roli prezidenta, vtipné bylo taky "blízké setkání třetího druhu". Jasně, na starší věci od Zuckerů to nemá, ale kvalitní parodie holt vymřely, smiřme se s tím... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Po delší době nadprůměrná parodie s lehkým závanem staré školy, ale bohužel i pár klasickými Wyansovskými vtípky (snad Zuckerova úcta k předchůdcům?). Scénář přes svou příběhovou prázdnotu kvete skvěle okoukanými a do absurdna dovedenými nejprofláklejšími filmovými momenty posledního roku (pokud přemýšlíte, jak lze skloubit příběh Kruhu a Znamení, budete překvapeni) a Anna Faris i napotřetí naprosto "jede" ;). Je celkem citelně znát, jak moc se Zucker veze na moderní popkulturní vlně a podléhá více pokleslým záchvěvům, než by bylo na režiséra jeho formátu záhodno. Má zjevně dojem, že už starého dobrého Mr. Parody minulých let tolik nepotřebujeme. Jaká škoda... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama