Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $110,003,217Tržby Celosvetovo $220,673,217║ Tak ako je to vo svojej "tupej" podstate praštené, tak to je zábavné, nie je to samozrejme žiadna veľká komediálna výhra ale nájdu sa tam nejaké úlety čo slušne pobavia. Pre mňa najlepší diel z paródie Scary Movie. Pobaví aj alternatívny koniec, Hulk vs. mimozemštany. /60%/ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

S prvními dvěma díly to nemá mnoho společného (hlavní hrdinku alespoň odbarvili), ale vzhledem ke kvalitě dvojky je to dobře. Parodie na 8 Mile se do filmu moc nehodila a navíc obsahovala jediný opravdu povedený fórek, čímž na začátku docela zbytečně zdržovala. Jinak celkem slušný průměr asi na úrovni jedničky – od Zuckera jsem ale čekal trochu víc. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Opravdu rád bych chtěl sledovat ty uživatele, kteří dali Scary Movie 3 odpad! - 2* jak se na ten film koukají a ani jednou se nezasmějí. Takovou perverzi bych trestal nucenými pracemi! Tenhle film si to nezasouží! Nejen že je lepší jak oba dva předchozí díly dohromady, ale občas se objevuje i ta výborná atmosféra Hot Shots nebo Blaznivých střel! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zřejmě potřeboval vyprázdnit své neklidné tlusté střevo, překvapivě se ovšem na režisérské křeslo posadil slavný David Zucker, který vystřídal bratry Wayanse. To, že děj tak nějak chybí a že herci tak nějak nehrají, jsme si už zvykli, horší je to s tím, že ani vtipy tentokrát moc nefungují. Prostě jen surově a zběsile nutí diváka, aby z něj vypadla nějaká ta reakce. A ta docela často nepřichází. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si tahle záležitost může říkal movie, ale scary to rozhodně bylo. Bál jsem se, že toto martýrium uměle poslepovaného sledu vtipů, které jsou zřejmě tvořeny podle bestsellorvé příručky pro scénáristy "Jak správně a řachácky po americku parodovat", nikdy neskončí. Ale skončilo, v mém případě už po půl hodině. Naštěstí jsem se přeci jen párkrát (nevýrazně) zasmál, proto *. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Na začátku pohřbu má Brenda (Regina Hall) zkřivený obličej a zvednuté ruce. Cindy (Anna Faris) jí ruce narovná, ale s obličejem nic neudělá, přestože má Brenda v dalším záběru již obličej normální. (Scelleton)
  • Vlajka na prezidentovom (Leslie Nielsen) aute je červená s bielimy hviezdičkami, no o niečo neskôr je modrá s bielimy hviezdičkami. (DonParegio)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama