Reklama

Reklama

V centre Madridu vypukne panika po tom, čo rušnou ulicou zahrmí výstrel a mŕtve telo neznámeho chlapíka sa zrúti na chladnú dlažbu. V okamihu sa ulice vyprázdnia a centrom zavládne hrobové ticho. Niekoľko vzájomne neznámych ľudí sa práve v tejto chvíli ocitne v bare, kde ostanú izolovaní od vonkajšieho sveta. Miestny umývač okien sa pokúsi dostať von k mŕtvemu chlapovi, ale končí s prestrelenou hlavou. Kým' sa zvyšných osem uväznených civilistov snaží márne zistiť, aký bude ich další osud v tejto hrôzu naháňajúcej situácii, všimne si niekto, že obe mŕtve telá zrazu záhadne zmizli a s nimi i stopy po krvi. Nik nevie, čo sa stalo. Ide o teroristický útok alebo tajný experiment vlády? (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Když řeknou že v centru Madridu je terorista, lidé jsou tak blbí, že se na něj půjdou povdívat." Když vám v baru k jídlu nabídnou něco, co se jmenuje "čuros" a ještě vás upozorní, že je to teplé... Iglésias to s postavami umí a film stojí hlavně na charakterech. Čekal jsem ale trochu něco jiného a trochu originálnějšího. Tohle je takové trochu okoukané a vzhledem k režisérovi jaksi nepřekvapivé. Než se začne rozplétat děj a zápletka, jde to, ale pak to upadá. Po dějové a zápletkové stránce prostě překvapivě slabé a na Iglésiase poměrně zklamání. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jedno místo a dost aktuální vzorek obyvatelstva, v inovaci dokonce 3 v 1, aby se ušetřilo a nevznikla nuda, neboť některé typy nám již zevšedněly... nu, a po prvním vybočení z komfortních zón se dostavily chvilky upřímnosti následovány rozborem osobností, které při záchraně životů významně přispěly k jejich završení (rozuměj ukončení)... asi tak nějak. Jinak dobrý. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

To najlepšie na filme bolo, že to malo zaujímavý nápad a myšlienku. A tiež samozrejme neskutočne krásnu herečku v hlavnej úlohe. A keď sa namazala tým olejom.... skoro mi hrklo :). Samozrejme, pointa bola priehľadná ako sklo, veľmi skoro divák odhalí čo je vo veci, no na druhú stranu to aspoň bavilo. Stále sa tu niečo deje, stále tu niečo tí nešťastníci riešia. Aj blázon bol fajn (v každom takomto vyhladzovacom snímku na princípe Kocky musí aspoň jeden byť), aj keď ku koncu už začal preháňať. Celkovo mám z filmu ale výborný dojem. Nadpriemer. 75/100 ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Hodně ulítlá a vizuálně parádně natočená černočerná komedie. Popisek "thriller" je zcela mimo. Přesně ten typ filmů, který by se dal zmáknout i bez titulků a vše by se dalo pochopit. Španělé zase svérázně zabodovali a i když se hned zpočátku ukázalo, že se ani vteřina filmu nedá brát vážně, bylo to hezké zrcadlo dnešní sobecké doby. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Španielský žánrový mix nakrútený tak pôsobivo ako to vedia len oni. 1 uzavretý bar, bežné postavy dané do situácie kedy ide o život a naplno sa prejaví ich charakter, atmosféra paranoje, strachu, neistoty, trocha konšpirácie, trocha humoru, trocha krvi. A celé to funguje bez väčších ťažkostí, diváka vťahuje do deja a v pomerne slušnom tempe až do zaujímavého konca nepustí. Symatická Blanca Suarez bola už len bonusom. 75% a 4*, do tohto Baru sa ešte určite niekedy vrátim. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama