Reklama

Reklama

Přicházejí v noci

  • USA It Comes at Night (více)
Trailer 3

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli. (Lucccy.N)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (231)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celých 90 minut jsem marně přemýšlel co,že to vlastně má v noci přijít až mi to nakonec došlo...nuda.Ty lidi tam se prostě jen bojí,že se budou nudit a tak si pozvou další lidi a hledají nějakou rutinu.Jasně,primárně je It Comes At Night spíš psychothrillerem o tom,jaká je paranoia svině a jak moc nás strach z čehokoliv svazuje,ale tady je to podáno tak nezáživně až to místy fyzicky bolí.Po traileru sem spíš čekal nějaké to klasické bubání a ono nic.Tady se regulérně nestane vůbec nic.Kdybych byl připravený na komorní postapo psycho něco,pak budiž.Já ale čekal horor a ten to rozhodně není...40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Odvážný přístup. Shults si šlape podobnou cestičku jako letos Nolan, který ve válečném filmu z druhé světové nechtěl ukázat hlavní Zlo - Němce: a nutno podotknout, že tahle strategie je ve vodách nákazových hororů celkem osvěžující. I když osvěžující není zrovna to správné slovo ve filmu, který je nejen těžký, ale i plný deprese a pořádné paranoie. Prim tu hrají minimalistická kamera, zlověstná hudba, časté ponořování do naprosté temnoty a především ono komorní prostředí zabarikádovaného domu uprostřed lesa, v němž se dvě rodinky snaží pouze přežít. Právě v tomhle bodě (zhruba v posledních 20 minutách) je snímek nejsilnější. A nejdrsnější. Chcete hepyend? Pche, to běžte hledat do kin. 7/10 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indie horor, který více sází na psychologický strach z toho, čeho je člověk schopen v krizové situaci, než klasické lekačky. Za málo peněz překvapivě dost muziky, která nabízí výbornou atmosféru, působivou hudbu a skvělé herce. Bohužel ke konci se dostavuje mírná jednotvárnost, přestože film paradoxně graduje. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu nízké hodnocení. Mně a dokonce i mému 7ročnímu spolusledovateli se to dost líbilo. Zařazením mezi horory šlápli sice tvůrci hodně vedle. S hororem to nemá pranic společného. Nicméně budeme-li na snímek pohlížet jako na kvalitní mysteriózní drama, tak můžeme být spokojení. Nízké hodnocení tedy dost možná pramení z faktu, že diváci dostali něco zásadně jiného než si objednali. Plně chápu, že to dokáže nasrat nejen na půdě restaurace. Z celého snímku mě nejvíce okouzlila jeho uvěřitelnost. Postavy se samozřejmě opět chovají jako retardi. Tentokrát jejich chování ovšem dává docela dobrý smysl. Dokážu si představit, že v jejich černobílé kůži by se člověk choval za dané situace velmi podobně. Takových filmů není v poslední době mnoho, tudíž je tento fakt třeba náležitě ocenit. Přidá-li se k tomu hustá postapokalyptická atmosféra, tak má člověk o zážitek postaráno. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Skoro žádná akce, napětí až v závěru, zato velmi dobře budovaná atmosféra a psychologie postav. Herci do jednoho opravdu výborní a chování postav (kupodivu) má hlavu a patu. Takže, kdybych měl rozhodnout, jestli doporučit nebo nedoporučit tenhle film, tak ho spíš doporučím, ale je to pro hororové fajnšmekry, rozhodně to není nic pro komerční diváky. Silné 3 hvězdy ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení probíhalo ve Woodstocku ve státě New York v srpnu 2016. (noelcoward73)
  • Název filmu byl určen ještě před samotným scénářem. (griph)

Reklama

Reklama